Hemfrid · Publicerad 13 sept 2019

Junior Business Controller
Hemfrids tillväxtresa fortsätter och nu söker vi dig som är i startgroparna av din karriär till rollen som Junior Business Controller.


Dina arbetsuppgifter


Som Junior Business Controller kommer du bland annat att arbeta med
  • Uppföljning och analyser av resultat, budget och nyckeltal.
  • Tolka och utvärdera data i syfte att skapa beslutsunderlag.
  • Skapa och utveckla rapportering och nyckeltal i organisationens BI-system.
  • Utveckla och effektivisera processer inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.
  • Samt supportera och utbilda verksamheten inom ovan.
Du kommer att tillhöra Business Control som är en del av vår Ekonomiavdelning, i hela teamet Business Control/Ekonomi/Lön arbetar 12 personer.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som är ambitiös, nyfiken och vill utvecklas inom rollen som Business Controller. Du har universitetsexamen inom företagsekonomi, redovisning, finans eller motsvarande, och har något eller några års erfarenhet företrädesvis som controller, dataanalytiker eller managementkonsult. Meriterande är också om du i någon form har arbetat med förbättringsprojekt och/eller dataanalyser.

Du har ett stort driv, gillar att arbeta självgående och har förmågan att förklara komplicerade saker på ett lättförståeligt sätt. Du har sinne för detaljer med ett genuint intresse för affärer och processer. Att du är analytisk, noggrann och serviceinriktad tror vi också är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Du har goda Excel-kunskaper och erfarenhet av att jobba i olika affärssystem.

Vi erbjuder
  • Ett utvecklande arbete med stort ansvar.
  • Ett tätt samarbete med ditt team där du får individuell utveckling och coaching.
  • Vara med på vår tillväxtresa och ta tjänster i hemmet till nästa nivå.
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden.
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning.

Övrig information


Tjänsten är på heltid (100 %) och arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Vi tillämpar löpande tillsättning och önskar tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 12 650.


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Västerås.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
19 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga