Hemfrid · Publicerad Idag 13:17

Hemfrid fortsätter växa och söker nu en bemanningschef som vill vara med på vår tillväxtresa. Är du en trygg ledare som trivs i en roll som innebär hög arbetsintensivt och mycket administration och schemaläggning? Då kanske tjänsten som bemanningschef oss är intressant för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bemanningschef söker vi dig som har erfarenhet som ledare och trivs med ett operativt arbete i högt tempo. I din roll har du ett personalansvar för ca. 40 hemfridare (städare). Våra hemfridare arbetar ute hos våra kunder, så mycket av den dagliga kontakten sker via samtal och sms då du arbetar från vårt huvudkontor i Stockholm. I din tjänst ser vi dock att du är ute på fältet och träffar din personal regelbundet utöver de personalaktiviteter och möten som sker från kontoret. Du rapporterar till områdeschef som är kundansvarig för de kunder som din personal arbetar hos, tillsammans med områdeschef arbetar ni mot måltal så som omsättning, TB1, kundavslut och sjukfrånvaro. Områdeschef i sin tur rapporter till Regionchef.

En stor del av din tjänst innebär även personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, kommunicera ut nya städuppdrag till dina hemfridare och informera våra kunder kring eventuella förändringar. På lång sikt kommer du planera semestrar, planera in Hemfridare hos nya kunder och se till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsfokuserad och ihärdig, stresstålig samt strukturerad. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • God erfarenhet från servicebranschen
  • Erfarenhet från en ledande befattning
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
  • Har hög integritet, är flexibel, positiv och en "doer"
  • Meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, management, beteendevetenskap eller motsvarande

Vi erbjuder

  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Övrig information

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga