Hero · Publicerad 30 nov

Om företaget

Ingram Micro är en global och framgångsrik IT- distributör med ett mycket stort nätverk av kontrakterade återförsäljare som försäljningskanal. Bolaget har en global infrastruktur med ett fokus inom molntjänster, logistik, mobilitet och tekniska lösningar gör att Ingram Micro kan erbjuda sina partners rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Ingram Micro grundades 1979 och har i över 35 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Bolagets framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för kunderna. Idag, med cirka 200 olika leverantörer, är Ingram Micro ensam om att leverera ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster.

Om tjänsten

Nu söker Ingram Micro en Operativ Inköpare till deras inköpsavdelning som består av fem personer. Du kommer att jobba tillsammans med rutinerade medarbetare där många arbetat väldigt länge på bolaget och där avdelningen har en bra och stöttande teamkänsla med högt till tak. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav kontinuerlig kontakt med leverantörer, inköp och beställning av produkter samt planering och balansering av lager mot efterfrågan. Du kommer att jobba tätt med både kollegor internt samt partners externt för att hålla flödet balanserat, kostnadseffektivt och levande. Fakturahantering, overstock-kontroll och artikelhantering är också några exempel på dagliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen ser vi att du har god vana i Excell och har en bakgrund inom inköp. Du är en kommunikativ och engagerad person med en bra känsla för struktur samt att du är analytisk i grunden. Du är en tydlig lagspelare som sätter laget före jaget och är van vid att ta beslut tillsammans med kollegor. Du gillar snabba puckar, att jobba i en ständigt föränderlig miljö och har ett värdetänkande tankesätt.

Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med goda chanser till förlängning. Detta innebär att du kommer bli anställd av oss på Hero. Tillträde önskas så snart som möjligt. Ingram Micro sitter i fina och moderna lokaler ett stenkast från Bromma Blocks.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen där du registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Jimmy Sandin på jimmy.sandin@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga