Holger Andreasen AB · Publicerad 3 sept

Teknikintresserad Servicetekniker / Tekniker sökes till Holger Andreasen i Stockholm

Är du intresserad av avancerad teknik? Vi söker en serviceingenjör med ansvar att utföra service inom området röntgen på den svenska marknaden. Där ingår bl a industriella röntgensystem, bagage- och godsröntgen samt utrustning för sprängämnesdetektering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetet ställer stora krav på kompetensutveckling och att du håller dig ajour med den tekniska utvecklingen inom ditt område och därför erbjuder vi dig intern och extern utbildning utformad efter dina behov.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med goda möjligheter att vara med och påverka.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt serviceteam som intern expert på dina produkter där du ansvarar för planering och utförande av både förebyggande och avhjälpande service.

Du blir kundens kontaktperson och ansvarar även för de dagliga kontakterna med leverantören rörande servicefrågor. För att trivas bör du gilla att resa eftersom arbetet innebär mycket resor för att besöka våra kunder runt om i Sverige. Du kommer att utföra förebyggande underhåll, reparationer samt installationer och hålla i utbildningar. I tjänsten ingår även administrativt arbete som dokumentation av serviceuppdrag, fakturering samt kostnadsförslag.

Rollen innebär också

I tjänsten ingår beredskap en till två veckor i månaden, måndag till fredag.

VEM ÄR DU?

Du har gymnasieutbildning och för att lyckas har du en genuin teknisk bakgrund med kunskap i elektronik, pneumatik och mekanik samt ett stort teknikintresse. Du har körkort och mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

För att passa i tjänsten ser vi att du har en stark egen drivkraft, är kvalitetsmedveten samt har en god förmåga att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, noggrann, stresstålig och tycker om att ta egna initiativ.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget