Humana · Publicerad Igår 00:00

Om rollen
Som Redovisningsekonom hos Individ och familj får du ta ett stort eget ansvar för några av affärsområdet individ & familjs 60 bolag. I arbetsuppgifterna ingår arbetsuppgifter såsom redovisning, aktivering av anläggningstillgångar, periodiseringar, avstämningar, deklarationer, skattefrågor, bokslut, årsredovisningar och uppföljningar. Humana sitter i fina lokaler vid Stadshagen, Kungsholmen. I arbetsgruppen har du 15 kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller har likvärdig utbildning inom ekonomi. Viktigare än utbildningen är att du har mycket goda redovisningskunskaper och att du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete där du tagit helhetsansvar och arbetat självständigt med redovisning och bokslutsarbete. Har du erfarenhet från Navision är det meriterande, men viktigast är att du inspireras av att få ta ansvar och av att få arbeta med ekonomi. Som person är du strukturerad, positiv och har lätt för att samarbeta.

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat, 070-4715908. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Individ och familj, är ett affärsområde inom Humana där det finns plats för alla barn, ungdomar och vuxna med behov av särskilt stöd. Hos oss finns en unik vårdfläta med specialistkompetens i varje led. Humana Individ och familj erbjuder HVB, jour- och familjehem, särskilda boenden, öppenvård och stödboende för barn, unga, vuxna och äldre. Hela landet är vårt upptagningsområde.
+ Läs mer om företaget