Huset Under Bron · Publicerad 20 sept 2019

Gazella rekryterar nu en Ekonomiansvarig till Huset Under Bron, som består av nattklubbarna Trädgården och Under Bron. Trädgården bjuder på en unik klubbupplevelse, vilket skapat ett intresse som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Under Bron är belägen i ett av husen under Skanstullsbron och fokuserar på dansmusik med resident DJ's och internationella bokningar, samt konst i olika former. Både Trädgården och Under Bron är mötesplatser för samtida och framtida kultur och med högt i tak för känslor, uttryck, åsikter är målet att alla människor, oavsett bakgrund, ska känna sig välkomna. I rollen som Ekonomiansvarig hos Huset Under Bron kommer du att ha det övergripande ansvaret för ekonomin. Du kommer att arbeta operativt med redovisning, analys och rapportering, samt få chansen att bygga upp och utveckla ekonomifunktionen. Till denna tjänst söker vi en person med bred erfarenhet från självständigt arbete med redovisning och rapportering. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ha det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen, både operativt och strategiskt.
  • Ansvara för och arbeta med löpande redovisning.
  • Ansvara för skatt- och momsdeklarationer.
  • Ansvara för upprättandet av bolagets bokslut och årsredovisningar, enligt K2 och K3.
  • Upprätta budget och prognoser samt ansvara för analys och uppföljning.
  • Analysera statistik och KPI:er.
  • Identifiera förbättringsmöjligheter och arbeta med effektivisering och digitalisering av processer.
  • Rapportering till VD.

Erfarenhet

Till rollen som Ekonomiansvarig söker vi dig med eftergymnasial utbildning samt cirka 5–10 års erfarenhet från en liknande roll, där du självständigt utfört kvalificerat ekonomirelaterat arbete. Du upprättar bokslut självständigt och har erfarenhet av rapportering till ledning och styrelse i ett mindre bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Fortnox. Vidare ser vi att du har professionella färdigheter i svenska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven, kreativ och utåtriktad. Vidare är du en positiv lagspelare som trivs med att ta ansvar och att driva projekt. Du har en entreprenörsanda och trivs i en dynamisk miljö och i arbetet tillsammans med dina kollegor. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Evelina Norén (evelina.noren@gazella.se).
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Huset Under Bron
Sedan starten år 2003 har Trädgården blivit ett vattenhål för Stockholms musikmedvetna publik. Musik, klubb, mat, konst och aktiviteter har varit ledorden. Under Bron etablerades år 2009 i samband med att Trädgården flyttade till Skanstull och sitt riktiga hem på söder. Här etablerades en unik satsning under Skanstullsbron. Trädgården är idag den självklara sommarplatsen i stan och är byggd på mångfald, kärlek och folklighet med en spets av hårt arbetande och kompetenta människor som sätter en hög standard på de fantastiska upplevelser som levereras till besökaren. Hundratusentals människor strömmar till varje år för att uppleva det som folkparken Trädgården och Under Bron erbjuder. Trädgården växer tillsammans med staden och utvecklas till en destination som erbjuder underhållning, boende, mat, dryck, konst, musik, träning, kontor, ungdomsverksamhet på dygnets alla timmar och för stadens alla innevånare.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga