Hydac AB · Publicerad 15 nov 2021

Arbetsbeskrivning

Hydac befinner sig i en spännande utveckling och behöver stärka upp med en Hydraultekniker företrädesvis boende i Södra Dalarna alt. Stockholm. Annan tänkbar boendeort kan vara i områden som Uppland/Gästrikland/Västmanland.

Arbetsuppgifterna kommer bestå i att utföra felsökningar, underhåll och reparationer men också att utföra mindre installationer hos kund och delmontage i Hydacs verkstäder främst i Falun alternativt Spånga beroende på stationeringsort.
I det dagliga arbetet förfogar hydraulteknikern över en för ändamålet fullt utrustad servicebuss. Resorna kan ibland bli långväga så övernattningar förekommer beroende på uppdragets geografiska läge.

Som hydraultekniker kommer du även delta i arbetet med framtagning av offerter till kund. Uppdragen inkommer via Säljteamet Industri MRO och planering och prioritering görs i samråd med gruppen.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom industrin, ca 10 år eller liknande. Det är avgörande med goda kunskaper inom service och underhåll i hydraulik för att behärska rollen. Meriterande om du är personcertifierad inom hydraulik och du får gärna ha kunskaper inom el och elektronik. Vi tror att du är gymnasieingenjör i botten eller har motsvarande YH utbildning och det är meriterande med utbildning inom automation. Goda datorkunskaper är en självklarhet och har du erfarenhet av SAP eller liknande affärssystemsvana är det ett plus.
Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kundkontakter då detta är dagligt förekommande.
Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska och engelska såväl i tal som skrift. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
  • Heltidsanställning tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Att bli en del av vår grupp om 3 hydraultekniker i Team Industri MRO
  • Att få arbeta med kollegor och medarbetare som genuint brinner för att få svensk industri att fungera säkrare och mer effektivt
  • Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar givet de befogenheter som är kopplade till denna roll
  • En marknadsmässig och bra lön (vi har kollektivavtal)
  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av Sten-Ove Claesson, Chef Team Industry/MRO tfn 070-521 11 40. Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast den 12 december 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Hydac

Hydac Sverige är ett helägt dotterbolag till Hydac International som bildades 1980. Vi är ett familjeägt företag som prioriterar ett nära och tidigt samarbete i utvecklingsfasen för att på bästa sätt erbjuda våra kunder mervärden och ökad konkurrenskraft. Vi säljer komponenter, system och servicetjänster. Vår målgrupp är primärt kunder inom hydraulik, smörjning, filtrering och kylning. Med fler än 9000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support, både teknisk och kommersiell.

Hydac Sverige har ca 60 anställda och omsätter lokalt i Sverige drygt 180 msek. Till det ansvarar vi även för en direktaffär som faktureras från moderbolaget i Tyskland. Vi har huvudkontoret med eget lager i Lunda Industriområde på Domnarvsgatan 29, Spånga och filialkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi verksamhet som sträcker sig runt i hela Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga