ID Entity · Publicerad 2 okt

Inom Semantix händer det massor av spännande saker som exempelvis tillväxt och utveckling av organisationen, och de vill gärna ha dig som har erfarenhet av liknande resor ombord i sitt HR-team! HR spelar en central roll i organisationen och som HRBP kommer ditt jobb ha en direkt påverkan på den dagliga verksamheten.

Semantix erbjuder dig en bred HR-Business Partner roll på ett bolag där HR har en tydlig plats på agendan och i verksamheten. Du kommer erbjudas en varierande roll där du kommer ha det operationella ansvaret över HR-arbetet och dess processer inom både tolkverksamheten och supportfunktionen inom företaget.

Dina övergripande ansvarsområden:
 • Dagligen stötta, coacha och utveckla cheferna i deras dagliga arbete
 • Möjlighet att lära mycket om och inom snar fram få bedriva fackliga förhandlingar självständigt
 • Jobba med och utveckla Talent Management och successionsplaneringsprocesserna
 • Jobba med rehabiliteringsärenden
 • Driva lönerevisionsprocessen
 • Jobba med utvecklingssamtal
 • Utveckla ledar- och utvecklingsmoduler för chefer.
 • Se över, implementera och stötta i olika HR processer.
Du kommer att jobba i en mångkulturell miljö tillsammans med kollegor både på Stockholmskontoret och i Norden. Kulturen är välkomnande och öppen, både i förhållande till att få komma med nya idéer, effektiviserings- och förbättringsförslag, men också i förhållande till stämningen på kontoren.
HR teamet på Semantix kännetecknas av driv och professionalism samtidigt som det alltid finns plats för skratt.

Som person ser vi att du är väldigt trygg och förtroendeingivande. Du har förmågan att med lätthet både samarbeta med andra men också arbeta självständigt i din roll. Du vågar ta initiativ och föra HR's talan inom organisationen. Du har en bred palett med erfarenheter och har jobbat med alla delar inom HR området. Du är bra på att driva processer framåt och är inte rädd för att påverka chefer och medarbetare med ditt coachande och professionella förhållningssätt. Ditt driv, din prestigelöshet och flexibilitet kännetecknar dig som person och du trivs i en föränderlig miljö där det finns ett driv att komma framåt.

Vi tror att du har:
 • Minst 3-5 års erfarenhet av brett HR arbete.
 • En akademisk utbildning inom HR.
 • Erfarenhet av att ha jobbat nordiskt är meriterande.
 • Du pratar och skriver både svenska och engelska flytande.
Tänsten är på heltid, tillsvidare med placering på huvudkontoret i Stockholm. Resor till kontoret i Uppsala kommer att förekomma på veckobasis, men du har möjlighet att själv påverka och planera ditt resande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Semantix med ID Entity. Har du frågor om rollen, kontakta Cecilia Hasslev på cecilia.hasslev@id-entity.se eller 0733-41 41 98 eller Malin Ruhn Gibeck på malin.ruhn.gibeck@id-entity.se eller 0766 43 34 53.
Facklig kontaktperson är David Karlsson unionen.david@semantix.se eller 090-200 88 51

Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande så därför ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock, senast den 27 oktober

Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Semantix är Nordens ledande leverantör av översättnings- och tolktjänster med närmare 50 års samlad erfarenhet. Bland kunderna finns små och stora företag och myndigheter inom olika branscher. Semantix omsätter cirka 900 miljoner kronor och har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Kina, Chile och Spanien. Totalt har företaget cirka 450 anställda medarbetare och cirka 7000 frilansande språkkonsulter i nätverk. Semantix är majoritetsägt av private equity fonden Segulah V L.P.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt
Mejla Cecilia Hasslev

Inga fler liknande jobb tillgängliga