II-VI Kista AB · Publicerad 17 juni 2021

II-VI söker dig som ska ansvara för att kvalitetscertifiera vår produktion av kiselkarbidmaterial till framtidens kraftelektronik.

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet i Kista, Stockholm.
Här kommer du vara en del i förändringen av elektronikindustrin genom att ansvara för att produktionen av vårt avancerade SiC-epitaximaterial är kvalitetscertifierad. Som vår kvalitetsansvarig kommer du använda dina kunskaper inom produktion och kvalitetsstandarder för att säkerställa kvalitetscertifieringen av den högteknologiska produktionen. Tillsammans kommer vi förändra fordons-, IT- och energisektor mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:
  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.
Se fler lediga tjänster hos II-VI: https://www.tng.se/ingenjorsjobb-ii-vi-stockholm/

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer implementera och ansvara för kvalitetscertifierad produktion av SiC-epitaximaterial. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:
  • Utveckla och underhålla rutiner som uppfyller kraven för certifierade tillverkningsprocesser till fordonsbranschen.
  • Leda certifieringen av vår produktion i Kista.
  • Utbilda produktionspersonal i kvalitetsarbete.
  • Säkra och systematisera inköpsprocesser av material.
  • Löpande dokumentera instruktioner och rapportera resultat (exempelvis kvalitets-, utvecklings- och leveransrapporter).
  • Hålla interna såväl som externa presentationer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du samarbeta med kollegor i både Epi Production- och Device Development-gruppen, produktägare såväl som II-VI-kollegor i USA, Asien och Europa.
Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta i ett team med åtta ingenjörer och rapportera till gruppledaren för EPI Production.

VEM ÄR DU?

Vi söker en civilingenjör i materialvetenskap, kemi eller teknisk fysik. Du besitter goda kunskaper inom kvalitetssystem och standarder, samt har erfarenhet av kvalitetscertifiering och tillverkningsindustrin. Kunskap inom halvledartillverkning och SiC-teknik är meriterande.
Som person är du analytisk, systematisk, kvalitetsorienterad och målinriktad. Du trivs med eget ansvar och får saker att hända, samtidigt som du uppnår högkvalitativa resultat. Du uppskattar även att arbeta i ett arbetslag och delar gärna dina kunskaper med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga