II-VI · Publicerad 16 mars 2021

Nu söker vi en teamleader med personalansvar till II-VI i Järfälla, välkommen med ansökan!

Har du jobbat som gruppchef inom industri och söker nu nya utmaningar? Har du kanske redan jobbat i labbmiljö med komplexa processer och vill nu ta steget till en arbetsledande roll? I den här rollen kommer du få möjlighet att arbeta med ledarskap i en utvecklande produktionsmiljö där du kommer bidra till att skapa optiska komponenter i världsklass. Låter det här som en intressant roll för dig? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända techbolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som gruppchef inom produktionen blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Du kommer till en roll där du har flera kollegor som arbetar i samma roll som du och kan stötta och agera bollplank samt en erfaren chef med lång erfarenhet inom bolaget. Personalmixen är väldigt blandad med många olika nationaliteter och blandade åldrar och många kollegor är dessutom framstående specialister inom sina områden inom optoelektronik. II-VI:s värdeord integritet, samarbete, ansvarstagande, respekt och entusiasm är något som genomsyrar alla delar av verksamheten.

Du får en upplärning tills du är flygfärdig och redo och axla rollen självständigt fullt ut. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som gruppchef, eller Supervisor som rollen heter internt på II-VI, ansvarar du för ett team på 10 processtekniker där din huvudsakliga uppgift är att fördela och leda det dagliga arbetet. Du kommer till en komplex halvledarproduktion som sker i renrum. Produktionen bygger på avancerade tillverkningsprocesser med hög precision.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • fördela resurser och arbetet på plats samt prioritera vid behov
  • organisera arbetet för att göra arbetsprocesserna optimala
  • från ditt teams arbete finna uppslag till förbättringar för effektivitet och kvalitet
  • rekrytera och lära upp ny personal
  • säkerställa arbetsgruppens kompetenser inom de olika produktionsmomenten
  • samordna med produktionsstödjande funktioner såsom produktionsingenjörer, service & underhåll, logistiker
Förutom chefskapet kommer du även jobba operativt i produktionen då du ska kunna hoppa in vid sjukdom och semester.

Rollen innebär också

Arbetstiden är ett rullande skiftschema med sju dagar arbete och sju dagar ledigt där arbetsveckorna består av måndag-torsdag 14:00-23:40, fredag 10:40-20:00 samt lördag-söndag 07:00-19:00. Detta innebär ett veckoarbetssnitt på cirka 34 timmar/vecka.

Du tillbringar merparten av din arbetstid inne i produktionen i renrumsmiljö då komponenterna inom optisk kommunikation är väldigt känsliga för partikelkontaminering. Tjänsten är placerad vid anläggningen i Järfälla och planeras starta när rätt person kan vara på plats och inleds med en gedigen introduktion tills du är självgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom produktion i en teknisk miljö och har du jobbat i labbmiljö sedan tidigare är det meriterade. Då denna tjänst innebär mycket eget ansvar som ledare, framför allt under kvällar och helger då produktionen är ensamma på plats, är det viktigt att du kan engagera och motivera din personal och samtidigt ansvara för driften av produktionen.

Som person är du kommunikativ och lyhörd samt effektiv i ditt arbetssätt då du kommer att ha övergripande ansvar för all produktion under ditt skift och samtidigt kunna hoppa in och jobba operativt tillsammans med ditt team. Du är noggrann och strukturerad och gillar en varierad vardag då ändrade prioriteringar plötsligt kan kasta om dagen.

Lockas du av att jobba med ledarskap och produktion i en spännande miljö med den senaste tekniken? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Välkommen med din ansökan idag!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga