IQ Chef AB · Publicerad 23 sept

Vill Du bli en del av ett nytt och spännande bolag? Passar du som handen i handsken på nedanstående beskrivning? Sök nu, tack!

Vi letar just nu efter en positiv och
progressiv teknisk chef till vårt bolag inom food tech-industrin. IQ Chef kombinerar mat och teknologi - och kommer bli den ledande leverantören av smarta och innovativa lösningar inom den digitala matindustrin.

Bolaget är baserat i Stockholm och vi närmar oss nu en spännande lansering av vår tjänst. Som teknisk chef erbjuder vi dig en möjlighet att vara med från början, och bidra till utvecklingen av vår tjänst och produkt. Du kommer att ha en nyckelposition i bolaget, och möjligheten att i framtiden sätta ihop ditt eget arbetslag.

För att kunna axla rollen behöver du gedigen erfarenhet i programmering och kodning. Vi letar efter en fullskalig utvecklare, helst med erfarenhet inom följande:

Bygga olika databasstrukturer

Algoritmbaserad enkryption

Applikationsskapande

Python, PHP, HTML, Javascript/JQuery

MySQL, AJAX, Bootstrap, CSS

Om du har sysslat med front-end design är även det mycket meriterande.

Du som person har inga problem med att kavla upp ärmarna och ta stort ansvar gällande dig själv och ditt team - för att kunna nå uppsatta mål och deadlines.

Nästa steg för IQ Chef är en internationell expansion. Därför är det ett krav att du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Vi erbjuder dig en heltidsanställning och möjlighet att bli partner i bolaget. Hos oss får du en flexibel arbetsplats under stort eget ansvar, med förmånen att sitta i vår finfina lokal i centrala
Stockholm.

Känner du dig träffad? Tveka inte, vi ser fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till work@iqchef.com senast den 31 oktober, 2016. Märk mailet med "Teknisk chef.

Har du frågor om jobbet?

Kontakta Christopher Heybroek, VD och
grundare, på +46 704999779
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IQ Chef är grundat av människor som brinner för matlagning, miljö, hälsa och teknik.

Food tech - som är en kombination av mat och teknik - erbjuder stora möjligheter till att äta smartare och hälsosammare. Med hjälp av denna teknologi hoppas vi kunna skapa ett mer hållbart samhälle.

Vår vision är att med hjälp av innovativa lösningar inom den digitala matmarknaden kunna lägga grunden till ett mer hälsosamt liv genom bättre och smartare mat - samtidigt som vi minskar det massiva svinn som idag existerar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från IQ Chef AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga