Imanagement · Publicerad 6 dec

Är du en person som drivs av att göra affärer i kombination med att göra stor skillnad för individer och företag? Med utgångspunkt i självledarskap hjälper iManagement flera av Sveriges och Nordens finaste företag att motverka stress och resursslöseri genom att utveckla hållbart effektiva arbetssätt för medarbetarna. Vi lever i en tid då efterfrågan på iManagements tjänster hela tiden växer och nu vill man förstärka företaget med en driven Säljare som kan ta stort ansvar för att skapa resultat och bidra till bolagets säljande kultur.

I rollen som säljare kommer du vara med och starkt bidra till bolagets försäljning.Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor, som är effektivitetskonsulter, där ert gemensamma mål är att utveckla hållbart effektiva arbetssätt för era kunder. Du kommer att prospektera både nya potentiella kunder och bearbeta befintliga kunder. Till en början kommer du att fokusera på att sälja iManagements paketerade lösningar bland annat genom att följa upp nöjda deltagare/kunder. Dina kollegor är erfarna konsulter, vilket innebär bra förutsättningar för dig som säljare, genom att de alltid får fina utvärderingar och rekommendationer efter sina konsultinsatser. iManagement har stora väletablerade företag på kundlistan och det finns stor potential, som säljare, att utveckla dessa ytterligare.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att skapa hållbart effektiva organisationer, förbättra resultat och minska stress för dina kunder. Du har arbetat några år inom B2B-försäljning och kan visa goda resultat från tidigare roller inom tjänsteförsäljning. Ditt arbetssätt är strukturerat och effektivt kombinerat med att du har ett stort intresse för vad som får människor att prestera och må bra - samtidigt som du visar vägen och är ett föredöme! Du är en van och orädd nätverkare som hittar dina potentiella kunder både digitalt och icke digitalt. För att lyckas i rollen behöver du vara en problemlösare som tar ett självklart ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och nyfikenhet kring hur IT kan underlätta människors vardag. Självklart är du social och har en utstrålning som resulterar i att du lätt skapar goda relationer. Svenska och engelska i tal och skrift behärskar du obehindrat.

Du erbjuds en roll i ett företag vars tjänster ligger helt rätt i tiden och du kommer att kunna erbjuda dina blivande kunder något som de kommer ha stor nytta av samtidigt som de ökar sitt välbefinnande. iManagement sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och du får arbeta i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där innovation, frihet och ansvar står högt på agendan. Dina blivande kollegor är både dedikerade och duktiga med starka kundreferenser och en imponerande kundlista. Nu breddar iManagement sitt erbjudande inom rådgivning, utbildning och digitala tjänster ytterligare vilket bidrar till att detta är en roll med stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att vara högst delaktig i företagets tillväxt.

Låter detta intressant? Då kan den här rollen innebära en mycket spännande karriärmöjlighet för dig! Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales Kristofer Blixt på 070-897 78 92.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga