Ingram Micro Mobility · Publicerad 9 jan

Är du en driven, ansvarstagande och serviceinriktad person med intresse inom HR? Då har vi jobbet för dig!

Till vårt nya och fräscha logistikcenter i Brunna, söker vi nu en HR-administratör för att stödja HR, Finance och löpande verksamhet.

Hos oss får du möjligheten att utveckla dig själv som individ på ett spännande företag under en stark tillväxtfas. Som HR-administratör på Ingram Micro erbjuds du ett omväxlande arbete inom personalområdet med chansen att påverka HR-processer. I rollen som administratör tillhör du personalavdelningen och rapporterar till vår personalchef i Brunna.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Framtagning och analys av nyckeltal, avtalshantering och rapportering.
  • Arbete i vårt personalsystem.
  • Att stötta i viss hantering och sammanställa underlag mot HR och de lokala ledningsgrupperna.
  • Att stötta inom rekryteringsarbete.
Tjänstens omfattning är heltid och din placering är på vårt nya och fräscha logistikcenter i Brunna.

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och en administratör ut i fingerspetsarna. Vidare är du flexibel, har en analytisk förmåga och förmågan att lösa varje unikt ärende på bästa sätt. Som person är du ansvarsfull och noggrann med en energi som du gärna delar med dig av. Du har ett positivt synsätt, hög integritet och är inte rädd för att driva på när det behövs. Vidare är det bra om du har förmågan att snabbt skapa dig en ögonblicksbild av nuläge och agera därefter.

Du brinner för administration, service och du trivs med att arbeta med problemlösning i ett högt tempo. Rollen innebär att du kommer att ha möjlighet att påverka, förändra och skapa nya processer tillsammans med kollegor och närmaste chef, det är därför viktigt att du stimuleras av sådana uppgifter.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete som administratör inom HR. Önskvärt är relevant utbildning som personalvetare, ekonom eller motsvarande. Du kommer att arbeta både med tjänstemän och kollektivanställda och det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från något större lönesystem. Meriterande är om du tidigare arbetat med Transportavtalet som kollektivavtal. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Ingram Micro erbjuder dig att ingå i ett glatt och engagerat team. Du får möjligheten att utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och framåt företag i en snabbrörlig bransch.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga