Ingram Micro Mobility · Publicerad 9 jan

IT Applications Systems Analyst till Ingram Micro.

Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande IT Applications Systems Analyst till Ingram Micro. Din roll är mycket viktig då du supportar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system.

Om tjänsten

I rollen som Applications Systems Analyst kommer du både att arbeta som lokal IT-support genom servicedesk för hårdvara såsom datorer, printers och scanners samt till stor del med implementation och support kring våra system. Du ingår i vårt nordiska IT team, men arbetar självständigt i nära samarbete med kollegor både lokalt och nordiskt.

Vi ser att du är en lokal IT-support för att upprätthålla processer och rutiner för god kvalitet. Det är av vikt att du arbetar enligt vår befintliga processtruktur samt bidrar till att utveckla denna. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom client deployment, WMS support och image creation, är du flexibel i arbetsuppdrag och har intresse för att lära nytt. Arbetsbelastningen kan vara ojämn från dag till dag vilket kräver förmåga att under tidspress göra omprioriteringar och trivas med att arbeta mot uppsatta deadlines.

Förutom ovan innebär rollen ansvar, såsom:
  • Service och data
  • Utveckla och stötta verksamheten i system
  • Problemlösning
  • Ha övergripande struktur i de dagliga arbetsuppgifterna
Tjänstens omfattning är heltid och du rapporterar till vår IS Manager Lars Altergård. Du är stationerad på vårt lager i Brunna. Arbetstider: 8-17

Din profil

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av IT-support och System så som SAP, AD, SCCM samt god kommunikationsförmåga. Du bör vara serviceminded, mål-och resultatinriktad, ha mycket gott ordningssinne samt gilla att hålla ett högt tempo. Som person är ansvarsfull, noggrann och du sprider härlig energi omkring dig och har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll.

Du som söker har följande kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens, samt meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
  • God IT-vana, främst Windows, AD, FnP server, SQL och LAN.
  • Erfarenhet att jobba på egen hand
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Altergård via e-mail,lars.altergard@ingrammicro.com Intervjuer sker löpande och tjänsten beräknas att bli tillsatt under första kvartalet 2018.

Ingram Micro erbjuder dig att ingå i ett glatt och engagerat team. Du får möjligheten att utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och framåt företag i en snabbrörlig bransch.

Ingram Micro är världens största distributör av IT-produkter och tekniklösningar. Med vidsträckt infrastruktur och fokus på moln-, mobilitet-, logistik- och tekniklösningar gör vi det möjligt för våra affärspartners att arbeta effektivare och mer framgångsrikt på sina respektive marknader. Inget annat företag levererar ett så brett och djupt spektrum av teknik- och logistiklösningar till företag över hela världen. Ingram Micro grundades 1979, vi har sedan dess haft en stark tillväxt och rankas nu på 69 plats i Fortune 500®-listan. Ingram Micro stöder global verksamhet genom ett omfattande distributionsnätverk genom Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Latinamerika och Asien-Stillahavsregionen.

Sökord: IT, SAP, WMS, supply chain solution, ERP, Sccm, MDT, LAN, WAN, MPLS, site support
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga