Interface · Publicerad 17 jan

Är du norsktalande och vill jobba inom kundtjänst på Interface där du får en viktig roll med många kontaktytor? Läs mer här!

Brinner du för att leverera högklassig service och vill jobba på ett internationellt företag med stort hållbarhetsfokus? Vill du ha en varierande kundtjänstroll där du får en betydande roll för att orderflödet blir korrekt? Interface söker nu en norsktalande medarbetare med stort intresse för service till deras kundtjänst mot företagskunder. Sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interface är världsledande inom design och produktion av textila golvplattor. Här får du jobba på ett företag som både lägger stort fokus på hållbarhet och produkternas design. Du får en varierande roll där fokus ligger på kundtjänst och orderflöde, samtidigt som du kan få ta dig an flera olika områden på kontoret. Här får du även goda utvecklingsmöjligheter då Interface bland annat har ett Sustainbility Program. Du kommer att få jobba med ett sammansvetsat team på ca 11 personer som sitter i ett modernt och trendigt showroom på Södermalm.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ta emot inkommande order via mejl och hantera dessa
  • Handläggning av inkommande kund- och leverantörsärenden
  • Svara på inkommande frågor från företagskunder
  • Hjälpa till med diverse uppgifter på kontoret.
Du kommer även att få möjligheten att hjälpa till och närvara vid produktvisningar i showroomet och kundevent.

Rollen innebär också

Kontoret ligger i fina lokaler på Södermalm där du tillsammans med dina kollegor tar hand om den skandinaviska- och baltiska marknaden. Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse med sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är norsktalande och har tidigare erfarenhet från kundtjänst och trivs i en serviceroll. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig för att snabbt kunna skifta mellan olika ärenden under högt tryck. Du har en god systemvana då du kommer jobba i flera olika system. Du är lösningsorienterad för att på bästa sätt hitta den rätta lösningen för kunden. Du talar flytande norska, svenska och engelska då du kommer jobba mot den norska marknaden samt behöva ha kontakt internt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
TNG