Intrum · Publicerad 30 dec 2020

Intrum är ett internationellt marknadsledande företag med möjligheter till professionell och personlig utveckling för rätt person. Vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor. Hos oss arbetar du i en positiv miljö med en kultur som präglas av empati, prestigelöshet och målmedvetenhet.

Om rollen
Vi söker nu en Senior Account Manager till vårt XL-Team samt en Senior Account Manager till vårt Mid-Large Team som skall ansvara för tillväxten hos nya potentiella kunder med höga faktureringsvolymerDu säljer hela vårt tjänsteutbud av kredithanteringslösningar vilket ligger i framkant på marknaden. Vi söker dig med en säljbakgrund inom bank och finanssektorn eller närliggande bransch som drivs av att vinna nya affärer och som vill vara med och ta Intrum till nästa nivå.

Du förväntas arbeta strukturerat och målinriktat med fokus på att skapa nya relationer främst med beslutsfattare på ledningsnivå och samtidigt påvisa värdet av våra tjänster. Som stöd i din försäljning har du intern kontakt med operations, bolagsjurister och andra specialister i koncernen. Du utgår ifrån vårt kontor i Stockholm.

För att vara framgångsrik och trivas hos oss krävs att du är en prestigelös, modig och idérik person. Du har erfarenhet från att arbeta med komplex lösningsförsäljning där du har förmågan att inta en projektledande roll. Du har lika mycket energi som tålamod att driva affärsprocesser framåt på ett strukturerat och professionellt vis. Du är en stjärna på att nätverka både externt som internt.

Vi söker dig som har:
  • Minst 3 års erfarenhet av kvalificerad tjänste-, koncept-, eller lösningsförsäljning inom B2B, gärna med erfarenhet inom bank/finanssektorn eller närliggande bransch
  • Akademisk utbildning eller relevant arbetserfarenhet
  • En tydlig hunterprofil med förmågan att etablera lönsamma och långvariga relationer med nya kunder.
  • Nyfikenheten att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och omvandla informationen till affärslägen
Vi erbjuder:
Intrum erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som värderar personaltrivseln högt och där prestationer premieras. Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där du gör affärer tillsammans med spännande företag. Vår kultur präglas av empati, humor och ett prestigelöst förhållningssätt till kollegor och kunder. Vi månar om personlig utveckling och hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Utöver detta kan vi erbjuda:
  • En viktig säljroll i en välmående organisation med en varm, positiv företagskultur med ett utpräglat kundfokus.
  • Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där du gör affärer tillsammans med spännande företag.
  • Ett värderingsstyrt bolag med starkt affärsfokus som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas.
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom ett internationellt marknadsledande bolag
  • Konkurrensmässig lön och goda förmåner
  • Möjligheten att vara med och skapa nästa kapitel i Intrum-resan.
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video -med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 10 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 16 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga