Investerum AB · Publicerad 23 sept

Investerum expanderar just nu verksamheten kraftigt och letar efter personer som vill vara med på vår mission för att erbjuda svenska företagare en bättre ekonomi och levnadsstandard. Vi söker dig som är skicklig på att entusiasmera andra, drivs av att vara en framgångsrik försäljare och på sikt vill göra karriär som investerings-rådgivare. Investerum arbetar enligt Warren Buffetts filosofi Value Investing vilket genomsyrar vår kapitalförvaltning och verksamhet.

Traineetjänsten kräver att du är driven, målinriktad och långsiktig. För att lyckas måste du ha en förmåga att kunna inge förtroende och skapa relationer.
Ditt dagliga arbete innefattar att med hjälp av telefonen hitta fler personer/företagare som vill bli kunder hos Investerum samt att assistera rådgivare under den initiala affärsprocessen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, framförallt med telefonen som redskap.
Erfarenhet från finansbranschen och/eller ekonomisk utbildning är också meriterande.

Som medarbetare på Investerum erbjuds du kontinuerlig utbildning inom finans, försäkring och försäljning. För den drivna finns det stora möjligheter att avancera inom organisationen vilket innefattar löpande utbildning och de licenser som är nödvändiga för att bedriva investeringsrådgivning samt försäkringsförmedling. Klarar du av det och har rätt kvalifikationer kan du i förlängningen påbörja en karriär som investeringsrådgivare. Läs mer om utvecklingsmöjligheterna hos oss på www.investerum.se

Önskade kvalifikationer:
  • Erfarenhet av försäljning via telefon.
  • Stor drivkraft, passion och målsättning att utvecklas inom finansbranschen.
  • Förmåga att uppnå och överträffa budgeterade volymer samt kunna uppvisa tidigare nådda resultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär.
  • Förmåga att etablera nya kundrelationer och vårda befintliga.
  • Flera års sammanhängande arbetslivserfarenhet av kundvård, uppsökande försäljning/mötesbokning eller investeringsrådgivning.


Vi erbjuder:
  • Förmånliga anställningsavtal med fast och rörlig lön i form av besöks- och affärsersättning samt friskvårdsbidrag.
  • En väl fungerande plattform med egen förvaltning, depåsystem, administration och legal struktur.
  • En mycket god arbetsmiljö i centrala Stockholm eller Kista.
  • Stora utvecklingsmöjligheter.
  • Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet inom bank och finans.
Skicka ett CV samt personligt brev till Erik af Burén, afburen@investerum.se.

Ansökningar hanteras löpande.

Om du har frågor är du välkommen att ringa på 08-522 98 427.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Investerum är specialister på långsiktigt pensionssparande och investeringar. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och våra kunder omfattas av det statliga investerarskyddet.

Investerum har kontor i Stockholm, Kista, Västerås och Uppsala
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Investerum AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga