Ip Only & Women Ahead · Publicerad 19 juli

Om IP-Only

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

Vi på IP-Only vill vara med och driva digitaliseringen av Sverige och har om målsättning att bli nummer ett på företagsmarknaden. Vi arbetar med flertalet av nordens- och världens största telekomkunder vilket vi så klart är mycket stolta över.

Vill du bli en del av IP-Only´s B2B organisation och arbeta med fantastiska team och dedikerade säljkollegor, välkommen med din ansökan.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Stockholm Central men flyttar till hösten till härliga lokaler på Sveavägen.

Sales Controller


Som Sales controller kommer du att hantera och stötta hela Enterprise säljorganisation gällande uppföljning och säkerställande av B2B-affären med dess KPI:er och lönsamhet. Du kommer att arbeta med att ta fram och följa upp provisioner.

Inom funktionen finns också ett systemförvaltningsansvar för CRM-systemet. Utöver detta kommer du även att vara involverad i månadsrapport till styrelse, prognosarbete och diverse olika projekt.

Som Sales Controller arbetar du verksamhetsnära vilket innebär delaktighet i sälj på olika sätt t ex genom deltagande på team- och styrgruppsmöten.

Som Sales Controller är du sammankallande för affärsforumet Business Board där syftet med forumet är att fatta beslut kring affärer som på olika sätt avviker från standard tex marginal, strategisk eller ny produkt.

Din profil

Du behöver klara av att stå upp och driva analyser/provisionssamanställningar och förändringar mot Enterprise organisationen samt ha en god förståelse för siffror och analyser utfall/ budget och erfarenhet av att arbeta proaktivt med stödsystem och BI-system.

Du behöver kunna interagera med controller-funktioner på koncernnivå och ha en egenskap att förenkla komplexdata och siffror och göra dem lättförståeliga.

Egenskaper;
  • Tydlig, uppföljande och strukturerad
  • Siffersinne
  • Förändringsbenägen och initiativtagande
  • Affärsmässig och kvalitetsmedveten
  • Kreativ

Meriter och erfarenheter
  • Högskoleutbildning inom ekonomi och finans
  • Förtrogen med följande begrepp: Budget, marginal, resultat och churn
  • Erfarenhet av B2B försäljning för att kunna förstå komplexare affärer, längre säljcykler, tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet från telekombranschen är meriterande men inte ett krav
IP-Only erbjuder

IP-Only erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi är inne i en expansionsresa. Vi sitter i ljusa lokaler vid Stockholm Central men flyttar till nya, härliga lokaler på Sveavägen till hösten och vi erbjuder kaffe i världsklass!

Mångfald

På IP-Only är vi övertygade om att mångfald berikar och stärker alla organisationer och verksamheter. Därför strävar vi efter att vår organisation ska avspegla mångfalden i dagens samhälle. Det innebär att alla, oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, ska känna sig välkomna och ges samma möjligheter på IP-Only.

Förmåner

Vi på IP-Only äger förvisso Sveriges häftigaste fiberinfrastruktur men inget skulle vara möjligt utan våra medarbetare som är den allra viktigaste resursen. Det ska vi värna! Hos oss är det självklart att vara en arbetsgivare som satsar på att skapa en arbetsplats där alla ska må och prestera bra och vi tror att en förutsättning för det är att kropp och sinne är i balans. Därför försöker vi på olika vis uppmuntra till aktiviteter för att ta hand om oss själva. Vi tror också att ett gott ledarskap lägger en grund till en god arbetsmiljö och satsar därför på ledarutveckling.

Vi har självklart kollektivavtal som ger trygghet till dig som anställd, med förmåner som föräldralön, tjänstepension och tid till familjen i form av halvdagar och genom vår förmånsportal, ytterligare förmåner som upphandlats till förmånliga priser.

Sist men inte minst, vi vill vara ett företag som skrattar och har roligt tillsammans. Därför bjuder vi våra anställda på flera konferenser och aktiviteter varje år.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

IP-Only är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen. IP-Only är medverkade företag i Womentor. Womentor är ett verktyg via Almega som stödjer företag i IT- och telekombranschen som vill arbeta systematiskt med att öka andelen kvinnliga chefer.

Vill du bli en del av IP-Only? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-07-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236208
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget