JobBusters · Publicerad 29 okt

Arbetsuppgifter

Som .Net utvecklare hos vår kund jobbar du inhouse i projekt kopplade till deras produkt. Du arbetar både med förvaltning och nyutveckling, både självständigt och nära ditt team. Vår kund arbetar enligt Scrum.
En stor del av ditt arbete som .Net Utvecklare innebär att underhålla, utveckla och testa vår kunds plattform och produkter. Idag består teamet med .Net Utvecklare av 6 personer.

Kvalifikationer
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom systemutveckling/programmering.
  • Du har minst 2 års kunskap och erfarenhet inom C# och .Net
  • Du har god erfarenhet av att arbeta back end och har ett intresse av att arbeta full stack.
  • Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure, Ios och Android, streamingtjänster och har kunskaper i Finska/Tyska eller Arabiska.
Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och motiverad i ditt arbete. Du är självständig och säker i ditt arbete som .Net Utvecklare. Vidare har du god problemlösningsförmåga, resultatfokuserad och är ansvarfull. Har du ett intresse för kultur och litteratur är detta ett stort plus!

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig som .Net Utvecklare en chans att jobba nära produkten, som dessutom är en modern produkt som ligger rätt i tiden. Vår kund åker årligen på konferenser och omfattas av kollektivavtal med förmåner därtill.
Som .Net Utvecklare erbjuds du att jobba i casedagar där du tillsammans med teamet får presentera vad du jobbar med och utveckla egna projekt.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse och tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund som tillämpar 6 månaders provanställning.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: .Net, Utvecklare, Developer, Azure, C#, Scrum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande i Norden inom distribution av digitala böcker i olika former, både e-böcker, mp3-böcker och streamade ljudböcker.
Vår kund ser förenklat till att författares verk blir digitala och kan användas via digitala kanaler. Företaget började som ett litet företag men växer i snabb takt. De utvecklar sin egen programvara i kombination med komponenter från Adobe och Microsoft, vilket gör att de har en bra plattform som de vidareutvecklar med den senaste tekniken. De har servrar och databaser som frekvent uppdateras. Här får du jobba med en spännande produkt i en trivsam miljö! Hos vår kund finns det stora utvecklingsmöjligheter och de ser gärna att du vill växa i rollen.
Kontoret är beläget i vackra omgivningar i närheten av Stureplan i Stockholms City, nära till kommunikationer, restauranger, gym och butiker.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Camilla Wohlin

Inga fler liknande jobb tillgängliga