JobBusters · Publicerad 12 feb 2020

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som jobbat några år som Business Analyst och vill ta nästa steg till ett globalt och innovativt företag. I samarbete med Samsung söker vi en Business Analyst som ska arbeta med att planera och analysera prognoser och kunna bidra till ökning för försäljning, effektivitet och vinst. I rollen kommer du ta fram olika tidsplaner, arbeta med prognostisering och målgrupper, koordinering samt sammanställa resultat och ta fram rapporter så som KPI. Du kommer även vara med och bidra till förbättringar i affärsområdet och stötta chefer i området.

Kvalifikationer
  • Du har 2-3 års erfarenhet av motsvarande arbete
  • Du har universitetsexamen i ekonomi eller motsvarande
  • Du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Du har goda kunskaper i Excel samt SAP eller motsvarande affärssystem
  • Det är meriterande om du har vana av att arbeta i en stor internationell organisation
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Business Analyst behöver du vara självständig, stresstålig och vara duktig på att planera din tid då arbetet kan kräva flexibilitet samtidigt som du behöver hålla dig till deadlines. Vidare behöver du ha god kommunikationsförmåga och ha en god affärsförståelse. Vi tror även att du är strukturerad, noggrann och trivs med många bollar i luften. Du är även hjälpsam och har en positiv inställning.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. april 2022 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Affärsanalytiker, ekonom, controller, forecasting, target, cost planning, profit analysis
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos på uppdrag hos Samsung.
Arbetsplatsen är belagd i Kista, strax norr om Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga