Formpipe · Publicerad 3 jan 2020

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljare hos Formpipe kommer du arbeta med teknisk försäljning mot företag inom den privata sektorn av Formpipes system. De system du kommer sälja adresserar kundernas ökade behov av "ordning och reda". Den snabba omställningen till molnlösningar av olika slag ökar behovet av Formpipes system för ärendehantering, dokumenthantering och e-arkiv. Du kommer utgå från kontoret i Stockholm där det finns ett säljteam, du kommer tillhöra Formpipes internationella team med basen i England. Som Säljare kommer du ha Norden som din marknad och framförallt arbeta mot den svenska marknaden. Resor i Sverige är vanliga men även några gånger per år till kontoret i England eller Köpenhamn. Detta är en ny tjänst i Sverige och du kommer ha mycket nykundsbearbetning men det finns även befintliga kunder som du kommer ta över.

Kvalifikationer
  • Du har gedigen arbetslivserfarenhet som teknisk säljare
  • Du har god teknisk förståelse för programvara
  • Du har goda kunskaper i MS Office
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Du har en akademisk examen inom relevant område eller fått motsvarade kunskap genom arbete
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av CRM
  • Det är meriterande om du har B-körkort
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som säljare hos Formpipe behöver du ha ett starkt driv och ständigt sträva efter att komma framåt. Vidare är du självgående, påhittig och har en hög arbetsmoral. Vi tror även du är social, karismatisk och tävlingsinriktad.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos Formpipe kommer du få vara del av en stark företagskultur med engagerade och hjälpsamma kollegor. Du kommer ha en stor flexibilitet och goda möjligheter till att läras och utvecklas. Hos Formpipe omfattas du av bland annat förmåner som sjukförsäkring, friskvård och frukost på kontoret varje morgon samt spännande utlandskonferenser!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, urval kommer ske med start under vecka 2.

Sökord: Försäljare, KAM, Key Account Manager, B2B, Teknik, System.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Formpipe är ett programvarubolag inom Enterprise Content Management (ECM). Företaget utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Formpipe Software AB (Publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Formpipes starka värdegrund är en viktig beståndsdel i den Formpipe-anda som de tillsammans andas och lever. Formpipe arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom de tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga