Jobbusters · Publicerad 11 mars 2020

Arbetsuppgifter

Nu söker vi två personer som är i början av sin karriär och har passion för sälj och kundrelationer till vår kund Formpipe Software! I rollen som Innesäljare kommer du arbeta med telefon och mail som främsta verktyg och fokusera på att öka kundnöjdheten. Du kommer ta kontakt med kunder för att agera support vad gäller frågor om tex fakturor, produkten samt sälja enklare moduler, utbildningar och utökade tjänster. Du kommer ingå i ett team på ca 4 personer ha viktig roll för att hålla kundrelationen långsiktig. Kunderna är inom Offentlig sektor. I rollen som Innesäljare ingår även vissa administrativa uppgifter som registervård i CRM och stötta kundansvariga med offerter och avtal. Hos Formpipe finns goda utvecklingsmöjligheter att växa i din yrkesroll!

Kvalifikationer
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska
  • Du har erfarenhet och/eller intresse av sälj och kundvård
  • Du har B-körkort
  • Har du en relevant eftergymnasial utbildning anses det meriterande
  • Det är meriterande om du kan kommunicera på danska
  • Det är meriterade in du har erfarenhet av Offentliga sektorns arbetssätt
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Innesäljare behöver du vara driven och orädd. Du är kommunikativ, relationsskapande och lyfter gärna luren. Vidare har du lätt för att samarbeta och trivs med att stötta kollegor. Vi tror även att du är målinriktad, strukturerad, pedagogisk och flexibel.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos Formpipe kommer du få vara del av en stark företagskultur med engagerade och hjälpsamma kollegor. Du kommer ha en stor flexibilitet och goda möjligheter till att läras och utvecklas. Hos Formpipe omfattas du av bland annat förmåner som sjukförsäkring, friskvård samt spännande utlandskonferenser!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Försäljare, Säljstöd, Orderadministratör, Kundsupport, Account Manager, B2B, Teknik, System.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Formpipe är ett programvarubolag inom Enterprise Content Management (ECM). Företaget utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Formpipe Software AB (Publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Formpipes starka värdegrund är en viktig beståndsdel i den Formpipe-anda som de tillsammans andas och lever. Formpipe arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom de tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren

Inga fler liknande jobb tillgängliga