KPMG · Publicerad 23 sept

Poolia söker nu för KPMG.s räkning en superuser inom Office paketet med god förståelse kring och erfarenhet från att använda funktionerna i Office-paketet. För att bli framgångsrik i rollen är du en pedagogisk person som trivs med att förmedla dina kunskaper och förse medarbetare med råd för att komma vidare i sitt arbete.

Du kommer att arbeta som konsult via Poolia under fem månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten förväntas tillträdas så snart som möjligt och du kommer att arbeta heltid under perioden.

Arbetsuppgifter

I rollen som superuser kommer du fungera som ett stöd ut i övriga organisationen med frågor rörande Office paketet. Mer ingående kommer du arbeta med att:
  • Konvertera KPMG.s nuvarande och för verksamheten centrala mallbibliotek till Office 2013
  • Själv utveckla mallar och stödja verksamheten i att utveckla nya mallar
  • Supportera medarbetare med frågor rörande mallar och övriga frågor som rör Office paketet
  • Hålla utbildningar och skriva handledningar.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare eller besitter likvärdig kunskap. Du har en pedagogisk ådra som du kan anpassa till olika medarbetare med olika behov. Vidare trivs du i en supporterande roll där du sätter varje medarbetare i fokus för att känna att de har rätt verktyg. Du har en förmåga att ligga steget före och du är en problemlösare med en positiv attityd.

Vi lägger stor vikt vid att du har ett gott bemötande och kan hantera olika typer av människor. Vidare har du inga problem att hålla kurser för medarbetare vid behov.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga