Kamstrup AB · Publicerad Igår 14:11

Till en världsledande leverantör av energi- och vattenmätningslösningar

Som After Sales Coordinator är du ansvarig för att samordna after sales-aktiviteter med säljteamet samt att delta i utveckling av after sales-funktionen.

Du kommer att vara länken mellan säljteamet och huvudkontoret i aktiviteter som främjar bland annat försäljning och ökad kundnöjdhet. Du är ansvarig för att organisera kundevenemang som involverar både Kamstrups interna och externa intressenter. Du rapporterar till Head of Sales i Sverige men ingår i ett Nordisk after sales team.

Kamstrups lösningar hjälper aktörer inom vatten, värme, kylning och el att mäta, hantera och analysera energi- och vattenförbrukning.

Rollen innefattar bland annat:
  • Vidareutveckla företagets after sales funktion och efter best-practise skapa bästa möjliga mervärde för kunden
  • Planera och genomföra aktiviteter som stöttar after sales tillsammans med medarbetare från till exempel Marketing, Support, Product Management och Sälj
  • Utveckla bolagets after sales aktiviteter
  • Ha översikt över befintliga kunder och identifiera vilka möjligheter det finns till merförsäljning
  • Utveckla och bibehålla goda affärsrelationer med kunder
  • Optimera bolagets approach till sina kunder
  • Skapa och underhålla processer som stöder lead-generering för alla funktioner i bolaget som interagerar med kund
  • Ansvara för att hålla CRM, kontoplaner och säljprognoser uppdaterade för utvalda kunder
  • Arbeta aktivt för att uppnå hög kundnöjdhet
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en koordinerande roll gärna mot säljare eller annan liknande funktion inom after sales eller liknande supportfunktion och har god känsla för vad som ska prioriteras. Det är också viktigt för oss att du kan fatta egna beslut även när du inte har tillgång till alla fakta.

Du bör vara en strukturerad person som väl hanterar självständigt arbete och beslut inom ditt område. Du är social och trivs i samvaro och samarbete med andra människor och når framgång genom att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du bör ha god kommunikativ förmåga, vara kundfokuserad och besitta en vilja att stötta och vara en viktig nyckel i vår affär.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett av de marknadsledande företagen inom mätteknik med ett bra rykte i branschen. Kamstrup ger sina medarbetare stor frihet och möjlighet att planera sin arbetsdag och sina uppgifter efter eget huvud.

Frihet, ansvar och flexibel arbetstid gör det möjligt för de anställda att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv. Du bor företrädelsevis i Stockholm eller Karlskrona regionen och arbetar från kontoret i Täby eller Karlskrona.

Är detta din nya utmaning? Vänligen ansök, med cv och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14189) så snart som möjligt men senast den 8 november. Frågor angående rekryteringen besvaras av Mercuri Urvals konsult Magnus Wigernäs, tel 070-928 26 66, alt magnus.wigernas@mercuriurval.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kamstrup är en världsledande leverantör av energi- och vattenmätningslösningar. Deras lösningar stöder energi och vattenbolag men används också i fastigheter för individuell mätning. I mer än 70 år har de levererat tillförlitliga, kostnadseffektiva sätt att mäta och hantera energi- och vattenförbrukning över hela världen. Genom att förutse sina kunders utmaningar gör de det möjligt för dem att driva ett bättre företag och inspirera med smartare, mer ansvarsfulla lösningar för de samhällen de tjänar. Kamstrups systemlösningar inkluderar smarta förbrukningsmätare, fjärravläsningssystem, hosting och diverse tjänster, program för analyser och smart grid applikationer. Alla produkter utvecklas och produceras med högsta certifiering för miljösäkerhet och kvalitet i deras automatiserade produktionsanläggning i Danmark. Kamstrup är ett globalt företag och finns representerade i mer än 60 länder. Läs mer på www.kamstrup.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga