Kamstrup · Publicerad 30 sept 2020

Kamstrup söker nu en erfaren teknisk projektledare till teamet i Täby, norr om Stockholm. Läs mer nedan!

Har du jobbat med elnät och mätteknik tidigare och vill fortsätta använda din tekniska kompetens på en nordisk arena? Som teknisk projektledare hos Kamstrup är du del av ett team som levererar mätarlösningen till kunden och den som ansvarar för driftsättning, utbildning och säkerställer teknik och system. Söker du en roll där du får kombinera teknik i framkant med goda kundrelationer så är det här rollen för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kamstrup är världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Vi utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar för bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata - från installation av intelligenta mätare och fjärravläsningssystem till analys och tjänster. Kamstrups energi- och vattenmätare finns installerade i bostäder samt offentliga byggnader över hela världen och garanterar rättvis fakturering och effektiv energianvändning.

Hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket har skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Som anställd på Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du att driva projekt tillsammans med projektledaren. Du ansvarar för projektering av mätinfrastruktur, driftsättning, analys och utbildning av installatörer och systemanvändare. Beroende på vad kunden har för behov kommer du att jobba brett med alla Kamstrups produkter. Under ett pågående projekt ansvarar du för:
  • Projektering och uppföljning av kommunikation
  • Driftsättning och kvalitetssäkring av mätvärdesinsamling
  • Utbildning av mätarinstallatörer
  • Utbildning i systemet för användarna ute hos kund
  • Samordna arbetet med IT-ansvarig
  • Riskhantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tätt tillsammans med projektledare och IT-ansvarig under hela projektet men du driver dina uppgifter självständigt. Du har många kontaktytor, både externt och internt och projekten pågår ofta mellan 1-4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid för att få ihop livspusslet. Du sitter tillsammans med projektledarteamet i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden.

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har el-behörighet och tidigare erfarenhet av att ha jobbat i projektform. Har du jobbat med mätvärdesinsamling innan så skulle det ge goda förutsättningar att lyckas i den här rollen. Goda kunskaper i MS Excel är meriterande och vi ser gärna att du tidigare jobbat med Windows server / Active Directory. I och med att det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och trivs att jobba med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande dagar och ansvarar själv för att strukturera ditt arbete på ett bra sätt utifrån projektets tidsplan. Som teknisk projektledare kommer du att utbilda kunderna inför driftsättning och i användningen av systemet, så det krävs att du är en god kommunikatör och har förmågan att skapa goda kundrelationer.

Låter det här som en passande roll för dig? Här får du användning för din el-behörighet, utlopp för ditt teknikintresse och utveckling av din projekterfarenhet. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga