Kamux AB · Publicerad 2 apr 2019

Kamux växer i Sverige och söker dig som är nyfiken på att pröva på något nytt, vill utvecklas och lära dig sälja bilar och ge service i särklass. Om du har körkort och går ut skolan i vår har du chansen att börja din yrkeskarriär på ett ledande företag inom försäljning av begagnade bilar. Då vi löpande öppnar nya butiker är chanserna stora att vi senare kan erbjuda dig anställning i någon av våra butiker.

Det är lite annorlunda att jobba hos oss. Vi satsar mycket på vår personal och vill att du som arbetar hos oss ska trivas och ha framgång. Utbildning är en viktig del i att hjälpa våra anställda till en lyckad start hos oss.

Vi har idag 15 butiker i Sverige och kommer i sommar att behöva ett antal semestervikarier. Du som får den här chansen börjar med en betald två-veckors-utbildning under juni månad. Därefter vill vi att du arbetar i någon eller några av våra butiker under slutet av juni samt under juli och augusti. Vi söker personer som är flexibla och som kan ha sin utgångspunkt i Stockholm, Jönköping, Örebro, Uppsala eller Linköping.

Vi söker framför allt personer som bor i Stockholm, Jönköping, Örebro, Uppsala eller Linköping. Vi har också butiker i Uppsala, Örebro, Borlänge, Västerås, Varberg, Karlskrona, Jönköping, Linköping, Norrköping, Borås och Växjö, där man också kan få jobba. Vi bekostar boende på annan ort än hemorten.

Arbetsuppgifter:

Daglig kontakt med kunder, kunna svara på frågor, ge service utöver vad kunden har förväntat sig och alltid vara på gott humör även under stress. Du behöver vara kontaktskapande och inge förtroende. Du ska guida och hjälpa kunden att hitta den bil hen söker! Andra uppgifter såsom att fotografera bilar, flytta bilar, skriva annonser om bilar etc ingår.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är ett bra utgångsläge ett intresse för bilar. Resten lär vi dig!

Vi tror den som skulle passa hos oss:
  • tycker om att ha med människor att göra
  • trivs med att hjälpa
  • är nyfiken och intresserad
  • tar egna initiativ
  • kan lyssna och sätta sig in i andras behov
  • är bra på att kommunicera och hitta lösningar
  • har B-körkort.
Vi erbjuder dig:

Ett ungt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö. Försäljningschefen och de övriga säljarna i butiken där du jobbar stöttar och coachar dig. Du kommer bli del av ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt på jobbet - och även gör saker tillsammans på fritiden.

Under semesterperioden erbjuder vi dig en timlön, men skulle du senare fortsätta arbeta hos oss är en del av lönen provisionsbaserad, vilket innebär att du, om du jobbar hårt, har stora chanser att tjäna bra!

Skulle du senare av olika anledningar inte fortsätta att arbeta på Kamux lovar vi dig att du efter en givande sommar hos oss har en fin merit i ditt CV som kommer ge dig en rejäl skjuts in i yrkeslivet!

Ansökan:

Visst är det här en chans du inte vill missa! Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan där du berättar varför just du skulle vara rätt för Kamux. Vi vill ha din ansökan senast den 30 april. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

Vill du fråga något går det bra att kontakta HR-chef Anders Johansson, på mail anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon och vi erbjuder förmånliga priser i kombination med en service utöver det vanliga.

Kamux har i dagsläget 47 butiker i Finland, 15 i Sverige och 4 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Totalt har vi sedan starten sålt över 200 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga