Kaplans Auktioner AB · Publicerad 19 juni

Har du några års erfarenhet av webbutveckling och vill komma till en spännande och växande bransch. Intresserad? Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är placerad i Hammarby Sjöstad.

Arbetsuppgifter/Erfarenheter

Du kommer att ingå i ett team vars dina arbetsuppgifter kommer bestå i att utveckla Kaplans publika websiter på de olika Kaplans bolagen. Vi tror att du ha några års erfarenhet inom webbutveckling på .net plattformen. Tekniker som vi arbetar med är VB.Net, MVC, Javascript, CSS, HTML, MS SQL, TFS, TFS-Git. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom e-handel.

Som person är du lösningsfokuserad, hjälpsam och prestigelös. Du gillar att arbeta både enskilt och i team och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om Kaplans Auktioner

Kaplans koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner som är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i centrala Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med guldsmedsservice. Till Kaplans kommer kunder som vill sälja, värdera och handla.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga