Karo Pharma · Publicerad 19 okt

Karo Pharma är ett Health Care-företag med en tydlig tillväxt- och förvärvsstrategi. Nu söker vi en framåtriktad och lösningsorienterad redovisningsansvarig att ansvara för helheten inom redovisning med bokslut och legal rapportering för samtliga bolag inom koncernen. I rollen kommer du att arbeta självständigt i ett börsnoterat bolag som har en spännande resa framför sig. Som redovisningsansvarig rapporterar du till ekonomichefen för koncernen och din arbetsplats är på Nybrokajen.

Ansvarsområden och huvuduppgifter

  • Övergripande redovisningsansvarig för samtliga bolag inom koncernen
  • Ansvara för månads, kvartals och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning
  • Ansvara för legal rapportering inklusive skatt/momsredovisning och deklaration
  • Ansvarig för kontoplanen
  • Gränssnitt mot outsourcingpartners inom redovisning och lönehantering
  • Utvecklingsarbete av ekonomiprocesser och arbetsrutiner
  • Diverse relaterade utredningar och projekt
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk examen och några års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete alternativt några år som revisor. För uppnå framgång i rollen som redovisningsansvarig krävs det att du har grundläggande kunskaper inom koncernredovisning samt att du har en vilja om att vidareutvecklas inom området. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med IFRS och koncernredovisning i ett börsnoterat bolag är det meriterande.

Personliga egenskaper

Då organisationen är relativt liten och under tillväxt är det viktigt att du har en prestigelös inställning till att ta dig an uppgifter såväl högt som lågt. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo, föränderlig miljö och har en lösningsorienterad attityd. Som person är du en positiv lagspelare men har även en förmåga att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du är van att strukturera ditt eget arbete och trivs med många kontaktytor i rollen.

Placeringsort: Stockholm

Karo Pharma erbjuder:
  • En självständig roll i ett växande läkemedelsbolag med stora visioner. Har du inte erfarenhet inom IFRS eller koncernredovisning är detta en möjlighet att utvecklas och få nya kunskaper


Om Karo Pharma AB

Karo Pharma är ett Health Care-företag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek, dagligvaruhandeln och direkt till sjukvården. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer info se http://www.karopharma.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Karo Pharma AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Magnus Åberg på 070-981 77 51. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 november 2016. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB