Kauno tiltai · Publicerad 29 aug

Om jobbet:

Som KMA-samordnare på Kauno tiltai arbetar du med att stötta platschefer och arbetschef i frågor gällande arbetsmiljö-, miljö- och kvalitet i våra byggprojekt. Du säkerställer tillsammans med produktionspersonalen att projekten följer lagar och förordningar samt att dokumentera arbetsmiljöfrågor under projektets gång. Som KMA-samordnare ser du till att projekten följer Kauno tiltai verksamhetsledningssystem enligt certifiering för ISO 9001 och 14001 och samordnar och leder interna revisioner. Du jobbar nära verksamheten och följer projekten från start till slut. Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och underentreprenörer.

Vi erbjuder dig:

kooperativ och internationell miljö, förmåga att bli märkt och värderat mer än i stora företag, flexibla arbetsvillkor, möjlighet att delta i företagets utveckling i Sverige.

Söka jobbet:

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev på engelska. Du ansöker genom "Ansök nu" knappen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kauno Tiltai är största transportinfrastrukturföretag i Baltikum, verksamt sedan 1949. Över 1 000 är anställda i bolaget, varav 200 är högkvalificerade entreprenadingenjörer för transportinfrastruktur. Kauno Tiltai är en del av Comsa Corporación - det näst största företaget i den spanska järnvägsinfrastruktursektorn.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator

Inga fler jobb från Kauno tiltai tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga