KeyPlants · Publicerad 22 sept 2020

Är du en handlingskraftig och analytisk person som är redo för nya utmaningar? Drivs du av utveckling och vill du fortsätta utvecklas i ett spännande och dynamiskt bolag? Då kan tjänsten Senior Project Controller KeyPlants vara tjänsten för just dig!

KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandahåller front-end design, projektledning och processdesignkonsult, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för Life Sciences och Advanced Technology.

KeyPlants söker nu en Senior Project Controller som skall leda arbetet inom kalkylerings- och projektuppföljningsfunktionen och som vill vara med och bidra till att optimera KeyPlants affär. I rollen som Senior Project Controller är du Kalkyl- och projektstyrningsansvarig och rapporterar till Projektchef och CFO. Du kommer arbeta brett och vara ett viktigt stöd mot organisationen med allt från kalkylering, uppföljning, analyser till prognoser och rapportering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och styra arbetet inom kalkylerings- och projektuppföljningsfunktionen
  • Stödja projektledning, försäljning- och marknadsfunktionen i samband med produkt- och konsulterbjudande gentemot kund
  • Kontinuerligt förvalta/uppdatera företaget kalkyl och uppföljningssystem med frekventa strukturer m a p priser, nyckeltal etc samt integrera implementering med företagets olika discipliner och funktionsområden
  • Utarbeta strategier och såväl kort- som långsiktiga mål för verksamheten inom området
  • Se till att verksamheten för projektkalkylerings- och uppföljningsfunktionen utvecklas i linje med företagets strategi
  • Kontinuerligt och systematiskt arbeta med företagets projekt KPier för relevanta nyckeltal för kostnader
  • Medverka i förstudier för att utveckla och fastlägga budgetar, kalkyler och planer
Din Profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning flera års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Du har gedigna kunskaper inom globalt, strategiskt och operativt kalkyl- och uppföljningsarbete. Erfarenhet från branscher som bygg eller engineering är starkt meriterande.

Vi lägger stor viktig vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, handlingskraftig och pedagogisk. Vidare har du en kombination av strategisk höjd och är "hands-on" samt är en god problemlösare. Du har en god kommunikativ förmåga, har en positiv inställning och trivs att samarbeta med andra.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar KeyPlants med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim på telefon 070-842 13 77 eller mail maria.brisheim@mpya.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandahåller front-end design, projektledning och processdesignkonsult, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för Life Sciences och Advanced Technology.

Företag som samarbetar med KeyPlants drar nytta av några av de mest erfarna yrkesverksamma inom branschen när det gäller GMP-kompatibel läkemedels- / bioteknisk processdesign och konstruktion utanför anläggningen, dvs. modulära lösningar.

KeyPlants grundades 2010 av tidigare Pharmadule AB-ledning och nyckelpersonal. Vårt team har hanterat och genomfört mer än 220 modulära och konventionella projekt i Sverige och över hela världen, för företag som AstraZeneca, MSD, Eli Lilly, GSK B, Teva och Galderma. Många av våra projektledare och ingenjörer har mer än 20 års erfarenhet av läkemedels- och processteknik och har samlat en imponerande meritlista över framgångsrikt genomförda projekt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga