KlaraPapper · Publicerad 20 apr 2021

Om tjänsten

Klara10 Interim & Rekrytering söker en Financial Controller till VaccinDirekt.

VaccinDirekt är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med 22 vaccinationsmottagningar i Sverige samt 2 mottagningar i Finland.

Nu söker VaccinDirekt en erfaren Financial Controller till huvudkontoret i Stockholm. Du kommer vara en del av ett mindre team bestående av CFO och en outsourcad redovisningspartner. Du kommer ta dig an en bred roll med stort ansvar.

På VaccinDirekt präglas stämningen av en trevlig, familjär stämning med korta beslutsvägar men också av tempo, framåtanda och tillväxtambitioner. Bolagets värdeord är innovation, kunskap och kundnytta. I och med den starka tillväxten finns goda utvecklingsmöjligheter framåt men också spännande utmaningar här och nu där strukturer, rutiner och arbetssätt ska utvecklas och stärkas. Vi ser gärna att du därför lockas av möjligheterna att utveckla ekonomistyrningen och få sätta din prägel. Här händer mycket, här har man roligt på jobbet!

Du erbjuds:
 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
 • Gedigen introduktion
 • En bred och omväxlande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på ett bolag i tillväxt
Arbetsuppgifter

Som Financial Controller på VaccinDirekt har du ett brett och varierande ansvar i controllerarbetet. I början av din anställning kommer en stor del av ditt fokus vara att, tillsammans med CFO, vara en nyckelspelare i att stärka arbetsprocesser, rutiner och struktur för ekonomiarbetet i detta snabbt växande bolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
 • Följa upp månadsresultat, budgetuppföljning, bevaka lönsamheten och se till att effektiviteten internt maximeras
 • Upprätta prognoser och analyser samt utveckling av rutiner och processer
 • Delta både i den interna och externa rapporteringen
 • Medverka i utveckling av bolagets affärsverksamhet genom att stötta ledningen i dess arbetsuppgifter.
 • Ansvara för analysen av exempelvis mottagningsspecifika kostnader, bevakning av bruttovinst (lager + inköp) och personalkostnader
 • Ansvara för intern kontroll av lagerhantering, avstämningar intäkter/utgifter, kundfakturering etc
Den här tjänsten passar dig som vill tillhöra en organisation som kombinerar entreprenöranda och tillväxtambitioner med att göra en insats för samhället och människors hälsa.

Bakgrund

Vi söker dig som:
 • Har cirka 3-4 års arbetslivserfarenhet som Financial Controller
 • Har åtminstone 2 års arbetslivserfarenhet inom redovisning
 • Har en universitetsutbildning inom ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel
 • Har erfarenhet från ekonomisystem, gärna Fortnox
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
Det är meriterande om du:
 • Har jobbat inom detaljhandel och/eller hanterat lagerredovisning
Som person ser vi att du är:
 • Strukturerad, analytisk, kommunikativ, ansvarstagande och självgående
Praktisk information

Start: Maj 2021

Placering: Centrala Stockholm, jobb hemifrån under Covid19-pandemin rekommenderas

Anställningsform: Rekrytering, tillsvidare

Lön: Fast enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och processen pågår fram till att vi har hittat rätt kandidat. Annonsen kan komma att tas ner när urvalet bedöms som tillräckligt.

Den här processen hanteras av Klara10 Interim & Rekrytering. Samtliga ansökanden hänvisas till rekryteringsansvarig på Klara10 Rekrytering & Interim. För frågor om processen vänligen kontakta Ulf Appelgren på: ulf.appelgren@klarapapper.se

Om företaget

VaccinDirekt bedriver 22 vaccinationsmottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Linköping, Örebro, Gävle och Helsingborg.

Bolagets fästingbussar turnerar under vår- och sommartid i utsatta riskområden för att vaccinera mot TBE och informera om fästingar och vaccin. Vaccindirekt utför även hälsokontroller och utfärdar läkarintyg.

VaccinDirekt samarbetar med infektionskliniken på anrika Karolinska Universitetssjukhuset, ett samarbete som bygger på ett ömsesidigt kunskapsutbyte vad gäller vaccination och resemedicinsk rådgivning. Syftet att ständigt hålla en hög och aktuell kunskapsnivå hos personalen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kärnan i KlaraPapper är att skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer våra kunders verksamhet. Nu har vi även stärkt vårt erbjudande med tjänster för rekrytering & interim, rådgivning, rapportering och digitalisering. Idag är vi 80 medarbetare och finns i Stockholm, Östersund och Malmö. Sedan starten 1998 har Klara Papper vid tre tillfällen utsetts till Gasellföretag. Här präglas stämningen av värme, kunskap och välkomnande - KP-andan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga