Klotterkonsulten AKS AB · Publicerad 14 juni 2019

Vill du arbeta som saneringstekniker i Sveriges bästa rikstäckande specialrengöringsföretag?

Just nu söker kontoret i Stockholm dig som vill vara med och förstärka vårt glada team som servar Stockholmsområdet.

Hejsan!
Michael heter jag och arbetar som arbetsledare i Stockholm.
Vi utvecklas starkt och behöver bygga vidare på vårt team av saneringstekniker, jag söker dig som vi jobba med oss och vara med att ta företaget till nästa nivå.

Som saneringstekniker hos oss utför du specialrengöringsuppdrag och förebyggande skydd, sådana saker som våra kunder inte klarar av att göra med egen personal.

Du måste klara av att arbeta effektivt både ensam som i grupp, ha lätt att lösa problem och ha en positiv syn på saker och ting. Det är en fördel att vara tekniskt lagd. Körkort klass B (manuell) är ett krav och du behöver behärska det svenska språket.

Hos oss kommer du att ingå i ett team av rengörings-specialister, tillsammans med dina kollegor kommer du att från kontoret som är beläget i Kallhäll utanför Stockholm serva våra kunder i Stockholmsområdet.

Det är ett glatt gäng med mycket humor, naturligtvis har vi kollektivavtal och det är ordning och reda. Vi förväntar oss att du också håller ordning och reda samt ser din egen prestation som en hederssak.

Vi kommer att ge dig erfoderlig utbildning för de uppdrag som du ska utföra och om du är rätt person så hoppas vi att du jobbar länge med oss och bygger vidare på den fina verksamhet vi bedriver.

Din ansökan vill jag ha så snart som möjligt, maila till jobb1@klotterkonsulten.se och märk ämnesraden med "Saneringstekniker Stockholm"

Jag ser fram emot din ansökan och hoppas att vi får chans att arbeta tillsammans.

Med vänliga hälsningar Michael Norberg

(Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vi önskar genomföra denna rekrytering själva.)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkotor på 15 orter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga