Konfidentiell · Publicerad 10 maj 2021

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning så väl som ledarsansvar? Trivs du i en bred roll med flera ansvarsområden där du får vara med och driva utvecklings- och förbättringsarbete framåt? Nu har du chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa där du kommer ha en viktig del i att vidareutveckla och bygga redovisningsavdelningen hos en fullservicebyrå.

Om rollen
Som affärsområdesansvarig för redovisningsavdelningen kommer du att ha en bred roll med flera ansvarsområden. Du kommer ha ett helhetsansvar för redovisningsgruppen, vilket innebär att du kommer att ha personalansvar och stötta medarbetarna med deras arbete och vidareutveckling. Utöver detta kommer du vara en del av ledningsgruppen och ha en viktig roll i den fortsatta affären inom redovisning. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att identifiera och genomföra förbättringar och effektiviseringar för att nå verksamhetens interna målsättningar när det kommer till automatisering och tillväxt. Vidare kommer en viktig del av rollen vara att kontinuerligt arbeta med kundanskaffning, implementering av nya kunder, kundvård samt vara rådgivande i ekonomiska och redovisningsrelaterade frågor.

Är detta du?
Vi tror att du är en människoorienterad person som har lätt för att hantera kunder så väl som utveckla personal. Du är målmedveten och drivs av utveckling och nya utmaningar samt tar egna initiativ. Du är lyhörd inför andra människor och har en förmåga att sätta dig in i andras situation. Du har lätt för att samarbeta med fokus på det gemensamma målet. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och arbetar strukturerat och noggrant med frihet under stort ansvar. Du är orädd, nyfiken och har ett stort driv.

Vi ser även att du har följande erfarenhet och kunskap:
  • Relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning
  • Självständigt upprättar årsbokslut och årsredovisning enligt K2 samt har arbetat med kundrådgivning
  • Erfarenhet från att arbeta på en revisions-/redovisningsbyrå
  • Tidigare ledarskapserfarenhet, gärna med personalansvar
  • God systemvana och intresse för IT/digitalisering
  • Erfarenhet av Fortnox är starkt meriterande
Om vår kund
Vår kund är en fullservicebyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning, lön och HR. Bolaget består av ca 15 medarbetare som genom ett personligt engagemang och en förmåga att skräddarsy lösningar efter kundernas individuella behov skapar mervärde för kunderna. Med erfarenhet av uppdrag i olika branscher och företagsformer samt en vana att ta hand om en rad olika ekonomifunktioner kan företaget ge sina kunder den hjälp de efterfrågar med hög kompetens och professionalism. Det är ett familjärt och framåtsträvande bolag med stort fokus på medarbetartrivsel, utveckling och gemenskap. Kontoret är beläget på Östermalm i Stockholm.

Vi svarar gärna på dina frågor
Är du intresserad av att höra mer om denna spännande och utvecklande karriärmöjlighet? Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Filippa Wallin på 0707-63 44 89 alternativt filippa.wallin@talentsofsweden.se. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Sökord: redovisning, redovisningskonsult, redovisningsekonom, ledarskap, ledare, gruppchef, affärsområdesansvarig, jobb, anställning, rekrytering, Talents of Sweden
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga