Konfidentiell · Publicerad 3 jan 2020

Just nu söker vi dig som relativt nyutexaminerad ekonom, alternativt hunnit arbeta ett par år efter examen och är tillgänglig omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag inom bank där du kommer ingå i ett team för att analysera större mängder data. Uppdraget är omgående och kommer att till en början att pågå i sex månader med stor möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna är en blandning av analytiskt och administrativt arbete med fokus på utredning och transaktionsanalyser.

Vi söker dig som vill jobba med dataanalys, vilket bland annat innebär att arbeta med datainsamling, analys av beteendemönster och avvikande beteenden.
Du är en person som är nyfiken, positiv och serviceinriktad med en hög grad av sekretesstänkande och integritet. Du har förmåga att arbeta självständigt, tar egna initiativ och kan fatta egna beslut. Du tycker om att ha kontakt med andra avdelningar och kontor.

Utöver ovanstående så har du
  • ett stort engagemang och intresse för att motverka förekomst av penningtvätt och finansiering av terrorism.
  • en vilja att hålla dig uppdaterad och informerad om de olika förändringar som sker i instruktioner och regelverk.
  • erfarenhet av hur bankens produkter och tjänster används av bankens kunder.
  • förmåga att analysera och identifiera komplexa samband
  • vana av att jobba i Excel
  • lätt för att navigera i olika IT-system samt i IS.
  • dokumenterad förmåga att skriva rapporter både på svenska och på engelska.
  • god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och på engelska
  • meriterande med kunskaper i SAS, VBA och/eller SQL.
Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Genom ett framgångsrikt och på ett engagerat sätt matchar vi rätt person på rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som är specialiserat på att hyra ut, rekrytera och utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia som startade redan på 80-talet har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: januari 2020
Placering:
Stockholm
Omfattning:
Konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga