Konfidentiell · Publicerad 24 nov 2021

OM TJÄNSTEN:
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa inom Spel, NFT och blockchain-världen. Vår kund utvecklar ett online strategispel som möjliggör för spelare att kunna köpa, sälja och byta assets, landmärken och NFT:er med andra spelare. Spelet är just nu i beta-fas och har redan tagits emot med stort intresse världen över. Detta är en möjlighet att komma in tidigt och få vara med och påverka hur spelet kommer utvecklas framöver.

I din roll som Frontend-utvecklare kommer du arbeta tillsammans med kundens design-team för att göra upplevelsen så spännande och levande som möjligt. Du kommer arbeta med kundföretagets webbsida som håller på att byggas om från grunden med ny design, wireframes och kreativ kodning. Detta arbete kommer göras i Javascript/React. Rollen innefattar även en del enklare uppgifter kring spelet där man kommer bygga enklare test-case för att se hur saker fungerar live. Detta görs framförallt i Vue.js.

VI SÖKER DIG SOM:
Har relevant utbildningsbakgrund med ett stort intresse för Frontend. Har du relevant erfarenhet så är det en bonus men inget krav, det kräver dock att du har egna projekt att visa upp då vår kund gärna vill se prov på kreativa lösningar och intressant kod.

Då vår kund har ett brådskande behov så är det ett stort plus om du kan vara tillgänglig för start omgående.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund skapar ett revolutionerande blockchain-baserat online strategi-spel.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter en tid som konsult blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga