Konfidentiell · Publicerad 17 feb 2021

Är du redovisningsekonom och tillgänglig för nya uppdrag? Just nu söker vi en självständig senior redovisningsekonom till en av våra fastighetskunder i tillväxtfas!

Om uppdraget och vår kund
Vi söker för vår kunds räkning inom fastighetsbranschen en senior, självständig redovisnings-/bolagsekonom för att stärka upp finansteamet.

Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt. Konsultuppdrag till minst 2021-09-30 med god chans till förlängning till årsskiftet och rekrytering för rätt person. Kommer finnas bra stöttning även vid onboarding och upplärning på kontoret.Start

Vår kund har sitt huvudkontor i centrala Stockholm och utvecklar boenden och förvaltar fastigheter på attraktiva adresser i svenska storstäder med syfte att utveckla samhället. En kunskapsintensiv och platt organisation med engagerade medarbetare som strävar efter att driva utveckling framåt.

Organisationen sätter stor vikt vid teamspirit och prestigelöshet och präglas en dynamisk miljö, där fler bolag bildas och omstruktureringar och nya konstellationer kan vara en del av din vardag. Därför bör du trivas i den miljön. Organisationen har nyligen genomgått en digitaliseringsresa och arbetar i systemet Visma Control och där det fortsatt finns möjligheter att vidareutveckla och förbättra processer. Bokslutsarbete och årsredovisningar upprättas i Capego. Erfarenhet från någon av dessa system är således starkt meriterande.

Redovisningsfunktionen består av CFO, Finance Manager, Redovisningschef och tre redovisningsekonomer samt en ekonomiassistent som jobbar med reskontra och 3-4 controllers.

Inom organisationen finns ett 20-30 tal bolag, där några är mindre transaktionstunga och ett par vilande bolag. Det kommer finnas stor flexibilitet kring arbetsfördelning inom teamet, men du förväntas kunna ta ansvar över ett antal bolag och självständigt ansvara över dessa och utöver det stötta och hugga tar där det behövs.

Är detta du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya sammanhang och miljöer. Du har god systemvana och meriterande om du har arbetat i Capego eller Visma Control.

Vi tror att du är en person som trivs i föränderliga miljöer och som drivs av att få ställas inför nya utmaningar. Du är flexibel, trivs med tighta dealines och har inga problem att ställas inför förändringar behöva ändra fokus. Vidare är du en prestigelös teamplayer, med hög servicenivå som förstår vikten av ett professionellt beteende på arbetsplatsen. Är du dessutom strukturerad, ansvarstagande och har en förmåga att arbeta självständigt är detta en stor fördel.

Erbjudande
Att arbeta som konsult innebär en omväxlande och stimulerande roll där du får möjlighet att få erfarenhet från olika miljöer och organisationer. Som konsult hos oss på Talents of Sweden kan du välja på att gå som underkonsult och fakturera från eget bolag alternativt vara anställd hos oss under uppdraget.

Talents of Sweden
Talents of Sweden är rekryterings- och konsultföretaget för marknadens mest eftertraktade ekonomer och företag. Vi lägger stort fokus på långsiktighet och att vara en speaking partner för dig genom karriären. Är du interimskonsult och arbetar inom redovisning, lön eller controlling har vi löpande spännande och utvecklande uppdrag. Att söka tjänster genom oss ger rätt person goda möjligheter till en spännande karriärutveckling - både nu och i framtiden.

Kontakta gärna Christoffer Mattsson på telefon 070 449 91 85 eller på christoffer.mattsson@talentsofsweden.se om du har några frågor kring de uppdrag vi sitter med just nu eller om oss på Talents of Sweden.

Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars 2021
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga