Konfidentiell · Publicerad 18 juni 2021

OM TJÄNSTEN:
Vår kund är ett av Nordens ledande auktionshus för konst och design av kvalité.

Som webb-utvecklare kommer du att vidareutveckla och förbättra deras olika tjänster. Detta innefattar ett väldigt varierande arbete med allt ifrån att öka upplevelsen med slagaktioner, live-video, realtidsbudgivningar, realtidsuppdateringar, betalnings-APIer och mycket mer. Det är mycket nyutveckling i rollen och mindre förvaltning. Du har mycket frihet under ansvar där du som anställd bestämmer själv över hur du vill lägga upp din vardag.

Deras system är primärt byggda i Ruby on Rails så det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av det men inget krav. Vi är framförallt ute efter en utvecklare med bakgrund i webb-utveckling och kunskaper i tex JavaScript eller TypeScript som är villig att lära sig Ruby on Rails.

VI SÖKER DIG SOM:
Har relevant utbildning inom Data/IT, alternativt erfarenhet som webb-utvecklare. Du jobbar gärna fullstack och trivs att arbeta i flexibel miljö. Som person är du framåt och självgående och tar egna initiativ. Du är inte rädd att dig an uppgifter du inte hanterat tidigare och du kommunicerar väl i tal och skrift.

Övriga tekniker som det är meriterande att ha erfarenhet av är Git, Amazon Web Services, Nginx, MySQL/Postgres och Elasticsearch.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund grundades 1870 och har sedan dess förrättat hundratals kvalitetsauktioner för konst och konsthantverk. Idag är vår kunds auktioner störst i Norden i alla segment medan de är näst störst på onlineauktioner.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Vid överenskommelse
  • Placering: Stockholm/Remote
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga