Konfidentiell · Publicerad 5 jan 2021

Till vår spännande kund, en mediekoncern, söker vi nu en Löneadministratör! Detta är ett långt konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i minst 9 månader som även kan komma att bli förlängt. Uppdraget startar i februari alternativt i början på mars. Just nu kommer arbetet att ske på distans, när restriktionerna lättar är man välkommen tillbaka till kontoret ligger centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag
Som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta i ett team med kompetenta lönespecialister som tillsammans hanterar löner för koncernens tjänstemän och journalister för kundens svenska bolag. Avdelningen Payroll tillhör HR Operations och du kommer att rapportera till Lönechefen. Du ansvarar självständigt för löneadministrationen för ett antal löner och bolag i systemet HR-plus samt ärendehanteringssystemet Servicenow. Arbetsuppgifterna innefattar även utläggs- och reseräkningar, förmånsbeskattning, förmånsbilar, pensionsadministration, statistik, intyg och arbetsgivarintyg m.m. Rollen är supporterande och du kommer att arbeta nära samt ge god service till chefer, medarbetare och HRBP’s gällande lönefrågor.

Tillsammans med teamet får du vara med och bidra till löpande utveckling av löneprocesser och även till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt samt rutiner på avdelningen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat i några år med löneadministration.Som person har du hög servicekänsla, trivs med att arbeta i team och att samarbeta. Du är trygg i din kompetens inom lön och vill vara med att bidra till förändringsarbete. Vissa arbetsuppgifter och ansvarsområden kan komma att ändras så du behöver kunna vara flexibel och förändringsbenägen. Du är kommunikativ på svenska och engelska, både i tal och skrift då ärendehanteringssystemet är på engelska samt att vissa anställda hos kunden endast pratar engelska.
Starkt meriterande för denna roll är erfarenhet i HR plus 6 alternativt HR plus 8 vidare har du erfarenhet av andra system och har lätt för att lära dig nytt. Om du har arbetat med Journalistavtalet så är även det meriterande.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se).Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga