Konfidentiell · Publicerad 17 jan

Om rollen
I rollen som redovisningsassistent/ reskontraspecialist kommer du arbeta med företagets kund- och leverantörsreskontra och rapportera till redovisningschefen. Det är totalt 9 personer på finansavdelningen som i sin tur är uppdelad på två avdelningar, redovisning och controlling. Detta är en bred roll med stora flöden där du ständigt kommer att utmanas och utvecklas med organisationen. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd via EQonomy/ Wise Professionals med omgående start.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som redovisningsassistent/ reskontraspecialist tror vi att du har en gedigen erfarenhet från reskontraarbete och arbetar självständigt med hela kund- och leverantörsreskontraflödet. Du har även gjort avstämningar mot bank och erfarenhet från att ha arbetat i större affärssystem sen tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande med erfarenhet från affärssystemet AX Dynamics. Som person är du nyfiken och noggrann i din framtoning. Du är effektiv i ditt arbete och drivs av utveckling.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta konsultchef Catherine Laurin (catherine.laurin@eqonomy.se) eller Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi