Konfidentiell · Publicerad 11 feb 2020

Kraftsam söker för kunds räkning en Senior redovisningsekonom för ett omgående uppdrag!

Vad innebär rollen?
Som redovisningsekonom arbetar du i ett bolag med många viktiga deadlines som gör att ena dagen inte är den andra lik och under vissa perioder kan det vara mer tryck än andra på ekonomifunktionen. Företaget är i en expansionsfas där möjliga uppköp av andra bolag kan förekomma. Kanske har du jobbat i ett mindre företag där du fått vara med om att jobba med det mesta för att sedan hoppat till ett större bolag för hantering av redovisning.
Du kommer att ingå i ett ekonomiteam och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Ankomstregistrering och bokföring av inkommande fakturor
  • Lönehantering med övervägande kollektivlöner
  • Löpande redovisning i projektform
  • Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut samt förberedande bokslutsarbete
  • Service och stöd till produktion i redovisningsfrågor
  • Analysera och sammanställa rapporter för verksamheten, bokslut, budgetarbete med uppföljning samt administrativa uppgifter så att det följer företagens riktlinjer
  • Utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer
  • In- och utbetalningar
Vem är du?
Vi söker dig som kan din redovisning och har erfarenhet av projektredovisning. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med WIP (work in progress) , entreprenad eller liknande redovisning. Du har också erfarenhet av projektredovisning samt hantering av löner och gärna kollektivlöner. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal & skrift och är en van användare av Excel.

Som person är du kommunikativ och flexibel. Du har förmågan att se till detaljer lika lätt som helheten samt gillar att ha kvalitet (noggrannhet och struktur) och service i fokus. Vi söker dig som är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Vidare stöttar du och delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete och dessutom har du en prestigelös inställning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver varför du passar för tjänsten!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga