Konfidentiell · Publicerad 16 juli 2019

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Är du en analytiker som trivs med att arbeta i projektform och bidra med att kartlägga, inhämta och sammanställa information från olika källor? Har du erfarenhet från större bolag och söker uppdrag där du får användning av din skarpa analytiska förmåga - då är detta möjligheten för dig!

Rollen
Som Supply Chain-analytiker i verksamhetsutvecklingsprojekt arbetar du med att kartlägga, inhämta, sammanställa och strukturera olika typer av information och data från olika källor. Du analyserar, värderar och följer upp allt ifrån övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg till order-, lager- och transportflöden.

Din bakgrund
Du har en relevant akademisk utbildning gärna med inriktning på Supply Chain management, inköp, logistik eller industriell ekonomi och minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat som analytiker och/eller controller förvärvad inom större bolag eller som konsult.

Rollen som Supply Chain-analytiker ställer krav på förmåga att kartlägga, strukturera, harmonisera och analysera stora mängder intern och extern information i varierande format från olika IT-system och gränssnitt.

Du har lätt för att sätta dig in i nya frågeställningar och områden och förstår komplexa strukturer. Du har ett gott öga för detaljer men behärskar också konsten att kommunicera och skapa förståelse genom att på ett pedagogiskt och övergripande sätt beskriva sammanhang och samband. Vidare är du lösnings- och förbättringsorienterad med förmåga att arbeta proaktivt både självständigt och i team.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/jobb. Sista ansökningsdag är 12 augusti 2019. För mer information om uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till Jörgen Månsson, 070-444 93 23.

Sökord: controller inköpscontroller analytiker inköpsanalytiker avtalscontroller inköpare, inköpsstrateg inköpsanalytiker inköpssamordnare logistikcontroller Price Manager Purchase Procurementcontroller Category Manager Businesscontroller Marketcontroller produktchef procurement sourcing purchasing supply chain category buyer transport logistikupphandling inköp sourcing logistic
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 aug 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga