Konfidentiell · Publicerad 30 nov

Bolaget är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster genom sina ingenjörer, arkitekter och miljöexperter som tillsammans bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Projekten genomförs ofta i ett tidigt skede och med högt kunskapsinnehåll. Projektexporten är omfattande och man arbetar i uppdrag världen över. I Sverige erbjuder man ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, samhällsanalys, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri. Mellan de olika disciplinerna satsar man mycket på samarbete för att nå bästa möjliga resultat.

Berggruppen är en del i Affärsområdet Bergteknik och Geoteknik och arbetar idag i flera spännande och stora projekt. Man har nu behov av att stärka gruppen med ytterligare en kompetent kollega för att möta marknadens efterfrågan.

I rollen som teknikansvarig förväntas du att, utöver ansvar för att leverera enligt krav på tid, ekonomi och målbild, ha förmågan att leda och föra teknikområdets talan uppåt.

Mer specifikt innebär arbetsuppgifterna att:
  • delta i tidiga skeden och styra projekteringen mot fastställda mål
  • kontinuerligt ta fram de underlag som behövs som beslutsunderlag i projektet
  • se projektets helhet
  • samordning med projektets medlemmar och flera olika teknikdiscipliner
  • ansvar för tidplan och leverans i projekteringen
  • ansvar för utredningar och analyser
  • samarbete med resursägare i resursplaneringen
  • kontakt med kunder
I rollen kommer du att rapportera löpande i frågor gällande projektet till uppdragsledaren och övergripande rapportering sker till Gruppchef Bergteknik.

Vidare erbjuder både företaget och rollen en stor frihet med möjlighet till personlig utveckling, både inom det egna specialistområdet samt möjligheten för den med intresse att utvecklas som ledare och på sikt ta sig an rollen som gruppchef.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör