Konfidentiell · Publicerad 5 jan

För kunds räkning söker vi en Uppstartskonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, under 6 månader, med start så snart som möjligt. Därefter är ambitionen att man går över till en anställning hos kunden. Placering i Stockholm alternativt Uppsala.

Ditt uppdrag

Är du en vass löneadministratör som trivs med att driva projekt och arbeta med service?

Nu söker vår kund, en ledande outsourcing-aktör inom lön, en Uppstartskonsult. Du kommer att arbeta med att driva och koordinera implementering av nya lönekunder. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för projektets genomförande och att projektet håller de utsatta tids- och kostnadsramarna. Till din hjälp kommer du att ha resurser som AIR samt Applikationskonsult.

Som Uppstartskonsult arbetar du serviceorienterat och har en tät dialog med kunden då du kommer att vara huvudkontaktperson genom hela projektet. Du kommer även att samla in relevant data för uppsättning av aktuella system/tjänster samt skapa beställning för implementering av de aktuella systemen. Det ligger även i dina arbetsuppgifter att skapa beställning för övriga tjänster, så som betalningslösningar och filanpassningar samt följa upp signoff av tjänsten.

Som Uppstartskonsult kommer du arbeta självständigt med projektarbetet, vara ett stöd för projektmedlemmar samt hålla en god kommunikation till berörda kring projektet.

Placeringen för rollen är på företagets kontor på Kungsholmen. I juni 2018 kommer man dock att flytta in i nya fina lokaler i Solna Business Park.

Möjligheter finns även till placering på bolagets kontor i Uppsala.

Din bakgrund

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad och är van vid att arbeta strukturerat. Du har ett par års erfarenhet av att arbeta med löneadministrativt arbete och har en god kännedom om hela löneprocessen. Du har även ett intresse och kunskap kring de tjänster och systemlösningar som ska implementeras samt ha en stark drivkraft att arbeta mot uppsatta mål.

Dina kunskaper i svenska och engelska ska vara goda - både i tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (Ellen.Ritzer@wise.se , 073-521 65 25) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (Mikaela.Ahvenainen@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga