Konfidentiell · Publicerad 23 mars 2020

Valueone söker erfarna kategoriinköpare inom mekanik, Capex, kemi och råmaterial för ett spännande 6 månaders uppdrag eller längre hos ett innovativt företag i energibranschen med placering i Stockholm.

Om rollen
Det övergripande uppdraget är att bygga försörjningsbasen från grunden, utveckla strategier för olika inköpsaktiviteter och aktivt driva leverantörsoptimering i relation till kostnad, kvalitet och tillförlitlighet. Arbetet sker i nära samarbete med övriga instanser inom bolaget såsom logistik, projektinköp, tillverkning, ekonomi etc.

Vi söker inköpare inom följande produktområden:
  • Kemi
  • Capex och maskinutrustning
  • Mekanik och metall
  • Råmaterial
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom inköp, ekonomi, teknik eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. För att bli aktuell för uppdraget måste du ha arbetat 2-5 år som inköpare med kategoriansvar, gärna inom tillverkande industri som exempelvis fordonsindustrin. För uppdraget krävs goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du målinriktad, nyfiken och har lätt för att lära. Du är välorganiserad och affärsmässig och har förmåga att leverera i tid trots pressade tidsramar. Du är självgående med god självdisciplin och tvekar inte att gå några extra mil för att få jobbet gjort.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande, därför ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 maj 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga