Konica Minolta · Publicerad 17 sept

Tjänsten
I rollen som Online-säljare kommer du att utgå från vårt Huvudkontor i Stockholm/Kista. Du kommer huvudsakligen vända dig till våra befintliga kunder med fokus på kundvård samt merförsäljning med stöd från vår web shop. Du kommer att arbeta med försäljning av vårt helhetserbjudande av produkter och lösningar inom copy och IT. Vi erbjuder ett trainee program samt intern utbildning för våra nya medarbetare.

Vårt fokus är att hjälpa våra kunder till en stabil och kostnadseffektiv dokument/IT-miljö. Här utgör du som säljare en viktig resurs - du ska kunna sätta dig in i kundernas behov, föreslå effektiva lösningar och hitta nya sätt att spara tid, energi och pengar.

Kvalifikationer

  • 1 års erfarenhet av telefonförsäljning eller liknande roll
  • Van att jobba i CRM system
  • Fördel om du bor i norra delen av Stockholm
  • Arbetat med merförsäljning
Vi tror att du som söker har självförtroende av att hantera företagskunder men också erfarenhet av telefonen som verktyg. Har du branscherfarenhet eller erfarenhet av en liknande roll är det meriterande men inget krav.

Egenskaper
Vi söker dig som brinner för kundvård och är duktig på att bygga relationer. För att lyckas i rollen krävs det även att du är lyhörd och har förmågan att vinna kundernas förtroende över telefon.
Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder. Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Online-säljare! Det är viktigt att du motiveras av målinriktat arbete där såväl prestation som resultat är mätbart och möjligt att påverka. Gymnasieexamen är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder
Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta att utvecklas och växa i sin yrkesroll. Därför erbjuder vi ett trainee program samt olika klassrumsutbildningar med interna och/eller externa utbildningshållare, som webbaserade utbildningar via vår interna webbportal. Hos oss får du trygga anställningsvillkor, vi är kollektivavtalsanslutna och vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt möjligheten att delta i olika teamaktiviteter löpande under året.

Välkommen dem din ansökan via ansöknings knappen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Konica Minolta är en av de ledande leverantörerna av dokumentlösningar på den svenska och internationella marknaden. I Sverige representeras Konica Minolta av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB med cirka 140 medarbetare. Vi finns representerade med egna kontor i Falun, Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar samt genom ett brett återförsäljarnät spritt över landet. Konica Minoltas moderbolag, Konica Minolta Inc. har sitt huvudkontor i Japan. Koncernen omsätter cirka 70 miljarder kronor och har över 40 000 medarbetare.
Vi strävar efter att vara ett stabilt företag som bidrar till både samhällsnytta och så liten miljöpåverkan som möjligt. Med det som mål utvecklar vi ständigt både företaget, erbjudandet och våra medarbetare.
+ Läs mer om företaget