Kronans Droghandel Apotek AB · Publicerad 6 okt

Till Kronans Apotek, en del av Oriola koncernen som erbjuder tjänster inom läkemedel och apotek, söker vi nu en löneadministratör som är i början av sin karriär. Initialt är detta ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till sista mars, med möjlighet till förlängning. Placering är i Kronans Apoteks trevliga kontorslokaler vid Lindhagen.

Om arbetsgruppen

Oriola bygger just nu upp en Shared Service-funktion där lönehanteringen för alla Oriola-koncernens bolag i Sverige kommer att ingå. Löneteamet kommer att bestå av fyra-fem lönespecialister och en lönesamordnare som tillsammans administrerar ca 3 000 löner. Löneavdelningen tillhör HR och man rapporterar till HR-direktör.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett framgångsrikt Löneteam tillsammans med resten av gruppen på Oriola. I rollen ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att administrera löneprocessen i sin helhet och ger daglig service åt chefer och medarbetare i löne- och lönerelaterade kollektivavtalsfrågor. Du kommer också att hantera övriga personaladministrativa frågor, t ex administrera nyanställning, avslut av anställning, uppdatera vår digitala personalhandbok och registrera utbildning. Du kommer börja med att ta tag i de enklare arbetsuppgifterna för att så småningom med hjälp av kollegorna i gruppen utvecklas till att bli en fullfjädrad lönespecialist.

I och med att Oriola just nu bygger det nya löneteamet kommer du att vara delaktig i att arbeta fram gemensamma processer och rutiner och tillsammans med övriga teamet dokumentera och implementera dessa i hela organisationen. Oriola följer Svensk Handels kollektivavtal för Partihandel och Tjänstemän samt Tjänstemän inom Apotek.

Din bakgrund

Vi söker dig som nyligen har tagit examen från någon av YH-utbildningarna inom lön. Vi tror att du har skaffat dig praktisk kunskap genom dina praktikperioder sant att du har hunnit arbeta med löneadministration under något år efter examen. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönesystemet Agda PS, men inget krav.

Som person är du självständig, noggrann och har ett positivt synsätt. För att trivas i gruppen tror vi även att du är framåt, har en hög ambitionsnivå och brinner för att lära dig nya saker. Du gillar att arbeta i team och är strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du delar våra värderingar som innebär att vi är öppna, tar ansvar, tar initiativ och arbetar tillsammans.

Om Oriola

Oriola är koncernen som erbjuder tjänster inom läkemedel och apotek. Vi har kunskap om hela marknaden från tillverkning till konsument. Vi hjälper dig att ta hand om dina kunder bättre. Med oss kan du växa, öka lönsamheten och nå dina mål. Oriola erbjuder tjänster till alla aktörer i vår bransch som vill lyckas inom Norden och Baltikum. I Sverige har Oriola en rikstäckande apotekskedja i Kronans Apotek, lager- och distributionsföretaget Oriola AB, dosdispenseringsföretaget Svensk Dos AB samt vårdbolaget ICT Health Support AB.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Julia Goossens (julia.goossens@wise.se 070 433 57 35) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga