Lärarnas a-kassa · Publicerad 8 juni

Tillsvidareanställning, med placering vid vårt kontor i Stockholm

Med ledorden "vi gör det svåra enkelt" vill vi göra alla delar i vår organisation enkla och smidiga. För oss är medlemsfokus en ledstjärna och vi lägger stor energi på att vara lättillgängliga och hålla en hög servicenivå. Vi är Sveriges största a-kassa för lärare och vi arbetar målmedvetet med utveckling av vårt arbetssätt för att alltid ge personlig service av hög kvalitet.

Till vår enhet Stöd och utveckling söker vi en medarbetare till vår IT-grupp.

Enheten för stöd och utveckling

Enheten består idag av tre IT-ansvariga, en jurist, fem omprövningshandläggare, två ekonomihandläggare och två kommunikatörer.

Enheten arbetar med IT, ekonomi, omprövningsärenden, intern vägledning, utbildning samt intern och extern information. En stor del av utvecklingsarbetet på a-kassan drivs i projektliknande form. I dessa projekt samarbetar medarbetare från olika enheter och arbetsgrupper.

Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet och gott samarbete där vi tillsammans hittar lösningar på problem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • IT-support och stöd till hela organisationen avseende kassans alla IT-system och teknisk utrustning
  • Förvaltning och IT-utveckling
  • Utbildning i applikations- och IT-frågor
  • Driva eller delta i olika IT-relaterade uppdrag och projekt
Egenskaper, utbildning och erfarenheter

Tjänsten passar dig som trivs med att ge god service, att supporta användare och att lösa problem i samverkan med andra. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig att leverera lösningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare agerar du utifrån en helhetssyn för organisationens bästa. Du har relevant utbildning och bred kunskap inom IT, gärna med några års arbetslivserfarenhet.

Kunskap i Office-paketet, a-kassans applikationer, om arbetslöshetsförsäkringens regler samt erfarenhet av projektarbete och kravställning är meriterande.

Vad vi erbjuder dig

Givetvis har vi ett riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension, men vi kan även erbjuda dig subventionerade luncher i vår trevliga lunchrestaurang med utsikt över Mälaren. Vi erbjuder rikslunchkort, friskvårdsbidrag, naprapat till subventionerat pris, möjlighet att låna cykel och tillgång till Lärarförbundets eget gym. Som anställd kan du vara med i vår konstförening Segelduken som ordnar konstvisningar och årliga utlottningar av konstverk, och vår idrottsförening Tresteget som anordnar till exempel löpartävlingar. Vi finns på Stora Essingen i Stockholm i ljusa fina lokaler. Lärarnas a-kassa strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 26/6. Intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
26 juni
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler jobb från Lärarnas a-kassa tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga