Linkura AB · Publicerad 13 sept 2021

Vill du hjälpa människor att nå sitt bästa jag? Är du nyfiken på att vara med tidigt i en spännande Startupresa som involverar tech, innovation och hälsa? Med hjälp av biodata och digital coaching jobbar vi på Linkura för att hjälpa människor att få ut det bästa av sin potential. Vår tjänst kunde inte vara mer ”i tiden” än just nu! Är du en skicklig säljare har du chansen att vara med tidigt i vad som kommer att bli en häftig resa!

Linkura vill göra människor starkare, smartare och gladare!

Linkura erbjuder ett modernt, objektivt och datadrivet sätt få koll på och påverka hur vi faktiskt mår i dagens allt högre tempo. För att företag skall vara framgångsrika behöver dess personal må bra nog att prestera på topp, det är därför Linkura finns. För att kunna ge våra kunder en objektiv bild använder vi oss av biodata direkt från kroppen i kombination. Med Linkuras app, moderna rapporter och kompetenta coacher kan våra kunder göra stora förändringar i sitt välbefinnande. Eftersom vi grundades ur forskning vid Linköpings Universitet har våra metoder en stark validitet och fakta visar att vi både förekommer sjukdom och boostar prestation.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi en Sales Executive Manager som vill hjälpa fler människor att bli sina bästa jag. Du kommer att tillhöra vårt team i Stockholm och vara en viktig kugge i vår strategiska tillväxtresa. Ditt arbete kommer direkt att påverka hur många människor vi kan hjälpa att må så bra som möjligt. Vi vill nå ut till kunder som liksom vi vill förändra hur människor mår och presterar på jobbet. Målgruppen är modiga VD:ar, chefer och HR inom alla branscher.

Om rollen

I din vardag som säljare på Linkura får du själv bygga upp och ansvara för din pipe och för mixen mellan nykundsbearbetning, merförsäljning och expansion på de konton du bygger upp. Du får vara nära kunden i leverans och blir en viktig rådgivare i hur kunden jobbar med sin ”mentala kondition” i team. Du kommer äga affären från ax till limpa och du kommer få stöd av din engagerade säljchef och av dina kollegor som är ett kunnigt och prestigelöst gäng av forskare, säljare, marknad, utvecklare, produktägare och customer success. Utöver detta har vi ett starkt nätverk av specialister i ämnet med bland annat ett namnkunnigt advisory board.

Vem är du?

Självklart är du en skicklig nätverkare och säljare som brinner för att göra hjälpa kunder genom smarta lösningar som ger nytta och mervärde till kunden. Du har försäljningserfarenhet från komplex försäljning/tjänsteförsäljning B2B till chefer och/eller HR i medelstora och större organisationer. Du är van att kombinera en hög aktivitetsnivå med kvalitativt kundbemötande i alla led. Din vetgirighet är en av dina tillgångar och den leder till att du förstår kunden och dess behov. Vi tror också att du är riktigt bra på att hjälpa kunden från nyfikenhet till affär, för att lyckas med detta är ett av dina vassa verktyg din förmåga till storytelling som hjälper kunden att känna igen sig i ditt budskap och därmed kan förstå varför de vill ha Linkuras lösningar.

Du kanske inte har jobbat med tech innan men du är intresserad teknik och av digitaliseringen som pågår. Såklart trivs du i en snabbföränderlig startup-miljö där du får vara med och påverka. Utöver detta vet vi också att du är självgående, orädd och ödmjuk nog att be om hjälp. Din drivkraft och din erfarenhet har gett dig ett stort nätverk av modiga chefer som du vill fortsätta växa.

Vi bryr oss inte ett skvatt om ålder, könstillhörighet, bakgrund eller annat ovidkommande. Däremot vet vi att det är bra att behärska både svenska och engelska i tal och skrift för att nå fram till våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund, För ytterligare frågor om tjänsten, kring vår affär eller kring rekryteringsprocessen får man mer än gärna höra av sig till Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga