Liquid Logistics AB · Publicerad 17 okt

Westerling & Holm är specialister på de förutsättningar och regler som gäller för företag i vin- och spritbranschen och erbjuder helhetslösningar åt sina kunder. För att möta Westerling & Holms tillväxt söker vi en duktig redovisningsekonom till ett team på fyra ekonomer som hanterar våra kunders hela redovisning och ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Månads- och årsbokslut
 • Skatter och deklarationer
 • In- och utbetalningar
 • Delta i utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner
 • Löpande avstämningar
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Lönehantering, även kollektivlöner
Kvalifikationer
 • Kunskap och erfarenhet från samtliga delar av ett företags redovisning
 • Utbildning inom redovisning från exempelvis högskola eller KY-utbildning
 • Några års erfarenhet från redovisningsarbete, gärna från mindre bolag eller som konsult
 • Kunskaper inom Visma Business är meriterande men inget krav. Du har sannolikt arbetat i flera olika redovisningssystem och har mycket goda kunskaper i Excel och Word.
 • Flytande svenska och bra engelska i tal och skrift är ett krav
I rollen som redovisningskonsult förväntas du arbeta mycket brett, med samtliga delar av ett företags ekonomi hos både större och mindre bolag. Detta ställer krav på att snabbt kunna skifta perspektiv, strukturera och planera arbetet och på att prioritera sin tid. Du arbetar noggrant och strukturerat och har kapacitet att klara perioder med hög arbetsbelastning.

Att arbeta på uppdrag ute hos kund är ett inslag i rollen, varför det är viktigt att man trivs med detta och är socialt utåtriktad, prestigelös och kommunikativ. Att vara service-minded är en nödvändighet. För att passa denna roll behöver du vara framåt och trivas med förändring och förbättring.

Vi erbjuder

Westerling & Holm är ledande i sin bransch och här får du stora möjligheter att påverka genom dina erfarenheter och kunskaper inom redovisningsarbete. Dina idéer uppskattas och här finns mycket goda möjligheter att utvecklas. Kulturen är familjär och prestigelös, här har man kul samtidigt som man tillsammans utvecklar verksamheten. Westerling & Holm satsar på sina anställda!

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Holländargatan i centrala Stockholm.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Eqonomy. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Emma Nisses, tel 076-0001870. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Westerling & Holm Consulting erbjuder en marknadsledande system- och tjänstelösning för importörer av vin- och sprit. Lösningen består av en branschanpassning av affärssystemet Visma Business i kombination med kvalificerade tjänster inom redovisning, logistik och administration. Vi är del av företagsgruppen WH Group, där även Liquid Logistics och Incendo Consulting ingår, och våra totalt 28 medarbetare arbetar självklart över gränserna.

Kombinationen av ett branschanpassat affärssystem, modern IT-teknik och vår erfarenhet och kompetens inom ekonomi och informationshantering gör att vi bildar en mycket stark informations- och logistikkedja med högt ställda kvalitetskrav.

Välkommen att vara med på vår tillväxtresa!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
EQonomy

Inga fler liknande jobb tillgängliga