Live it Experiences AB · Publicerad Idag 16:09

Live it har sedan 2005 varit Sverige ledande företag inom upplevelsepresenter och vi säljer upplevelser under varumärkena Live it och My Day. Vi omsätter över 100 miljoner och över 500 000 kunder har fått upplevelser genom oss.

För att möta våra kunder och ge dem en oförglömlig upplevelse i varje kontakt utökar vi nu vårt team med en webbutvecklare som kan lägga sitt primära fokus på förändringsarbetet på våra webbsajter. Vi tror att du är webbutvecklare med goda kunskaper inom HTML, CSS, JavaScript och PHP. Du trivs bäst i frontend, skriver strukturerad, återanvändbar kod och får lite extra puls av att skapa bra användarupplevelser. Du har ett intresse för teknik och gillar att hänga med i den senaste utvecklingen. En positiv attityd, öppenhet, ödmjukhet och ett högt driv är något som vi värdesätter högt.

Du har:
  • erfarenhet av HTML / CSS / JavaScript
  • erfarenhet av responsiv design / UX-design
  • erfarenhet av utveckling med PHP
  • erfarenhet av Linux / Apache / MariaDB / MySQL
  • erfarenhet av Git
Om du dessutom:
  • har erfarenhet av e-handel
  • känner dig som hemma i Google Analytics
  • kan sätta upp och utvärdera content experiments
  • kan bearbeta grafiskt material för webben
så vill vi träffa dig igår.

Som en del av vårt IT-team kommer du samarbeta nära e-handel, marknad och externa konsulter. Du kommer fånga och realisera idéer och skapa fantastiska användarupplevelser. All utveckling drivs av vårt eget team på Södermalm i
Stockholm. Teamet ansvarar gemensamt för hela webbplattformen samt för de bakomliggande systemen för hantering av försäljningsdata, bokningar, kundtjänstverktyg etc. Vi hanterar även drift och verksamhetsstöd.

Varför Live it?
Live it grundades 2005 och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Vi erbjuder hundratals olika upplevelser och har den bästa kvaliteten och det bredaste utbudet av upplevelsepresenter.

Vår affärsidé är att man inte längre bara överlämnar en present till sin vän, familj, kollega eller partner, utan kan ge bort en upplevelse och ett minne som de kommer att bära med sig resten av sitt liv.

Hos oss arbetar i dagsläget ca 40 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. Vi som jobbar på Live it älskar att uppleva livet och strävar alltid efter en glädje i tillvaron.

Vår målsättning är att tillgängliggöra upplevelser för alla - att erbjuda de kvalitativt bästa upplevelserna i den bästa förpackningen. Helt enkelt att erbjuda en personlig och unik gåva som ger ett minne för livet.

Ansökningar och frågor om tjänsten skickas till jobb@liveit.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar eller frågor via telefon.

Placering: Södermalm, Stockholm.

Tillträde: Så snart som möjligt.

Arbetstid: 40 timmar per vecka, måndag till fredag.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga